POLİTİKA - 24 Mayıs 2018 Perşembe 12:22

AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı

A
A
A
AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı

AK Parti’nin milletvekili aday tanıtım toplantısı saat 14.

AK Parti’nin milletvekili aday tanıtım toplantısı saat 14.00’te Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.


AK Parti’nin milletvekili aday tanıtım toplantısı, bugün saat 14.00’te Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda partili katılacak. Beyanname; adalet, kalkınma, demokrasi, yoksulluk, yasaklar ve yolsuzlukla mücadele olmak üzere 6 bölümden oluşacak ve seçim manifestosunun tamamlayıcısı niteliğinde olacak. Beyannamede cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte inşa edilmeye başlanacak olan “güçlü Türkiye” için atılacak adımlar tek tek yer alacak. Ayrıca, ekonomi ve sosyal alanlarda atılacak somut adımlar, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ile Türkiye’nin terörle mücadeledeki etkin kararlılığı da beyannamede yer alacak. Devam eden ve planlanan projeler olmak üzere 146 büyük proje de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti’nin seçim sürecinde kullanacağı yeni seçim şarkıları da milletvekili aday tanıtım toplantısında tanıtılacak.


Aday tanıtım toplantısının yapılacağı salona partililer gelmeye başladı. Salonda “İrade, Erdem, Cesaretle Vakit Türkiye Vakti” , “Birlik, Bereket, Bolluk için Vakit Türkiye Vakti”, “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye Yaparsa Yine AK Parti Yapar”, “Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor” pankartları açıldı. Salon çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, çok sayıda arama noktası oluşturuldu. Cumhuriyet Caddesi, Talatpaşa Bulvarı ve Hipodrom Caddesi trafiğe kapatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale İsrail’e tepki gösteren STK’lar, 14 Mayıs’ın "Filistin Soykırım Günü" ilan edilmesini istedi Kırıkkale’de Filistin’e destek için toplanan STK üyeleri, İsrail’in kuruluş yıl dönümü 14 Mayıs’ın "Filistin Soykırım Günü" olarak ilan edilmesini istedi. Kırıkkale’de sivil toplum kuruluşu (STK) üyeleri, İsrail’in Filistin’e yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etti. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan STK üyeleri, İsrail aleyhine sloganlar atarak, tekbir getirdi. Vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla İsrail’e tepki gösterdi. Nur Camii İmam-Hatibi Murathan Önder tarafından da Kur-an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Grup adına konuşan İkra Vakfı Başkanı Mustafa İşler, İsrail’in kuruluş yıl dönümü 14 Mayıs’ın "Filistin Soykırım Günü" olarak ilan edilmesini istedi. "Filistinli çocuklar için buradayız" Gazze için toplandıklarını ifade eden İşler, "Buradan tüm dünyaya sesleniyoruz. Bundan sonra 14 Mayıs’ın ’Filistin Soykırım Günü’ olarak ilan etmelerini istiyoruz. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa için Kudüs için bombardıman altındaki Gazze için buradayız. Gazze, İslam’ın son kalesi olduğu için buradayız. Yıkılan hastanelerdeki bebekler için buradayız. Canlı olarak organları kesilip organ mafyasına satılan Filistinli çocuklar için buradayız. Yahudi ürünlerini boykot etmek için buradayız. Şehit olan sağlık çalışanları için esnaflar için buradayız" dedi.