YEREL HABERLER - 26 Şubat 2015 Perşembe 10:55

Başkan Çetin Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

A
A
A
Başkan Çetin Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluşarak, hem mahalleler hakkında bilgi aldı hem de muhtarların taleplerini dinledi.
Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri Özler Restoran’da muhtarlarla buluşan Başkan Çetin, mahalle halkına daha kaliteli hizmet etmenin püf noktalarını muhtarlarla paylaştı. İlçeye bağlı 21 mahalle muhtarı ile buluşan Çetin, “Mahallelerimizi ve hemşerilerimizi çok iyi tanıyın. Onların yanında olun. Sizler mahallelerin seçilmiş elçilerisiniz” dedi.
Seçilmişlerle halkın arasında bir engel olmaması gerektiğini ifade eden Başkan Çetin, “Sorunları olan hemşerilerimiz size gelmekten çekinmesin, halkla aranıza duvar örmeyin. Mahallenizdekilerle yakın diyalog içinde olmayı sakın ihmal etmeyin. Belediyemizle ve ilçe idari amirleriyle iletişiminizi asla koparmayın. Parçalar ne kadar güzel olursa bütün de o denli güzel olur. Siz üstünüze düşen görevi layıkıyla yapmaya gayret edin. Biz belediye olarak sizlere elimizden gelen desteği veriyoruz” diye konuştu.
Muhtarların sorularını da cevaplayan Başkan Çetin, ilçenin daha da gelişmesi için hep birlikte hizmet etmek gerektiğini vurguladı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i dikkatle dinleyen muhtarlar, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirterek Başkan’a teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk