YEREL HABERLER - 28 Ocak 2015 Çarşamba 11:39

Mamak Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasına Katılacak

A
A
A
Mamak Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Her geçen gün yeni bir başarıya imza atan Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, yıldızlaşan sporcularıyla göz dolduruyor.
70 sporcu ve 13 okulun katılımıyla 5-7 Ocak’ta gerçekleşen okullar arası Ankara elemelerinde Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı sporcularından Berkant Yiğit 62 kg’da üçüncü olurken, 105 kg’da Ömer Açıkgöz de Ankara birincisi oldu. Sporcular Şubat ayında Aksaray’da düzenlenecek Okullararası Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Gençleri spora yönlendirmek ve daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için çok sayıda spor tesisini Mamak’a kazandırdıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Şampiyon haltercilerimizin gelecekte daha da büyük başarılara imza atarak Mamak’ın adını dünyaya duyuracağını biliyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Halter takımının istikrarlı bir başarı grafiği çizerek katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler elde etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren takım antrenörü İsa Altınyurt ise, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz başarıyı tüm Mamak halkına armağan ediyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir