YEREL HABERLER - 22 Eylül 2015 Salı 10:56

Merdivenler Tabloya Dönüşüyor

A
A
A
Merdivenler Tabloya Dönüşüyor

Keçiören Belediyesi şehre ince dokunuşlar yaparak canlılık kazandırmaya devam ediyor.
Keçiören Belediyesi ekipleri şehrin kimliğine yönelik yaptıkları uygulamaları çeşitlendirerek devam ettiriyor.Etlik Beydağı Sokak’taki 71 basamaklı merdivenin doğa desenleriyle buluşması ve merdivenlerin bir tabloya dönüşmesi büyük beğeni kazanınca bu çalışmanın yaygınlaştırılmasına karar verildi.
Şefkat Mahallesi Erciyes Sokak ile Kavacık Subayevleri Mahallesindeki merdivenli yollar da sanat eserine dönüştü. Birbirinden güzel ve doğa temalı merdivenler çocukların yanı sıra tüm mahallelinin ilgisini çekerken, mahallelere de ayrı bir renk getirdi.
Engebeli araziye sahip Keçiören’de çok sayıda merdiven olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak uygulamanın insanların merdivenleri kullanmasını daha cazip hale getirdiğinin altını çizdi. Başkan Ak ayrıca şunları söyledi; "Keçiören’in estetik görünümüne katkı sağlayacak çalışmalarımızı sürdürüyor, cıvıl cıvıl görünümleriyle hem tablo gibi duran hem de doğanın resmedildiği tuval haline dönen merdivenlerimiz bu alandaki çalışmalarımızın başında geliyor. Gencinden yaşlısına herkesin büyük ilgi gösterdiği bu çalışmamızı Keçiören genelinde uygulamaya devam ediyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir