ASAYİŞ - 18 Mayıs 2024 Cumartesi 19:12

Antalya’da iki yayla evi alevlere teslim oldu

A
A
A
Antalya’da iki yayla evi alevlere teslim oldu

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Karagöl Yaylası’nda bir evde çıkan yangın bitişikteki eve sıçradı. Yangında iki ev küle dönerken, dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görüldü.


Yangın, saat 16.45 sıralarında Kumluca ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Güzören Mahallesi sınırları içinde bulunan bin 400 rakımlı Karagöl Yaylası’nda çıktı. Alınan bilgiye göre, Burhan Akkelle ve Salih Öngel’e ait olduğu belirtilen evlerde henüz bilinmeyen nedenden yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, yangının üçüncü bir eve sıçramasını önlerken, alevlerin sarıp küle döndürdüğü 2 evde ise soğutma çalışması yaptı. Evlerde kimsenin olmadığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.


Öte yandan iki evde meydana gelen yangın, kilometrelerce uzaklıktan da görüldü.



Antalya’da iki yayla evi alevlere teslim oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Depremzedeler, milli maç heyecanını konteyner kente kurulan dev ekranda yaşadı Hatay’da depremzede vatandaşlar, konteyner kente kurulan dev ekranda milli maç heyecanını yaşadılar. Müsabakanın galibiyetle sona ermesiyle afetzede vatandaşlar coşkulu dakikalar yaşadılar. Almanya’da düzenlenen EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımı ilk maçında, Gürcistan’ı 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Hatay’ın Antakya ilçesinde depremzede vatandaşlar, milli maçı konteyner kente kurulan dev ekranda takip etti. Koltukları dolduran depremzede vatandaşlar, heyecan dolu anlar yaşadılar. Asrın felaketinin ardından uzun zaman sonra sevinç dolu maç izleme keyfi yaşayan depremzede vatandaşlar, moral depoladı. Zorlu karşılaşmayı A Milli Takım’ın kazanmasından dolayı vatandaşlar ve çocuklar, heyecan dolu anlar yaşadılar. “Bu etkinlik çok güzel ve eğlendik” Türkiye maçında büyük heyecan yaşadıklarını ifade eden Cahit Ergüç, “Maç çok güzeldi ve eğlendik. Heyecan yaşadık. Maç 3- 1 yendik. Bu şampiyonluk bizim. İnşallah kimseye vermeyeceğiz. Burada yiyecekler ve dondurma dağıtıldı. Bu etkinlik çok güzel ve eğlendik” dedi. “Maçı hep beraber izlediğim için çok mutluyum” Maçı dev ekrandan izleyen Mehmet Şafak ise, “Burada Türkiye - Gürcistan maçı izledik. Maçı hep beraber izlediğim için çok mutluyum. Herkes coşkuluydu. İnşallah şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı. Depremzede çocuklar için maç süresince, çocuklara yiyecekler ve dondurmalar ikram edildi.