GÜNDEM - 18 Nisan 2024 Perşembe 20:45

Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi

A
A
A
Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobilin içine giren fare aracın kablolarını yiyerek araç sahibini 8 bin TL’lik zarara uğrattı.


Gazipaşa’da ikamet eden Mahmut Saral, aracına bindiği esnada aracının çalışmadığını fark ederek kaputunu açtı. Aracın kablolarının kopmuş olduğunu gören Mahmut Saral, sorunun sebebini ve tamirini yaptırmak üzere aracını servise götürdü. Aracın bakımını yapan servis çalışanı, araç üzerinde inceleme yapmasının ardından kabloların fare tarafından yendiğini ve araçta oluşan hasarın karşılığının 8 bin TL olduğunu belirtti.



Araç sahiplerini uyardı


Yaşadığı durum karşısında şaşkınlığını dile getiren araç sahibi Mahmut Saral, "Aracıma bindiğimde denemelerime rağmen aracım çalışmadı. Aslında kaputu açtığımda kopan kabloları görünce fare aklıma gelmişti ancak inanamadım. Aracımı servise götürerek bakım yapan servis çalışanının incelemesi sonucu tahminimin doğru olduğunu anladım. Bir fare beni 8 bin TL zarara uğrattı. Araca nasıl girdi hiç bilmiyorum. Araç sahipleri de benim düştüğüm duruma düşmemek adına araçla hareket etmeden önce ve park ettikten sonra gerekli incelemeleri yaparak önlemlerini alsınlar" ifadelerini kullandı.



Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri 11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs 2024 Pazar günü ’Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim’ sloganıyla düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle Türkiye’nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenecek Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 bini aşkın bisikletseveri bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunacak. Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenleyeceği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olan ve Ziraat Katılım, Kahve Dünyası, Bisan ve Türkiye Sigorta’nın katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs Pazar günü yapılacak. Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisikletseverlerin katılımıyla 81 ilde eş zamanlı yapılacak etkinlik, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp; Sivas Caddesi-Kızılırmak Caddesi güzergahından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde sona erecek. Katılımcılar ister kendi bisikletleriyle,isterlerse organizasyonumuza destek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. sporaskayseri.com.tr adresi üzerinden kayıt yaptırarak temin edeceği bisikletlerle de katılım sağlayabilecekler. “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlenen tur, diğer illerde de şehrin önemli merkezlerinden geçerek Türkiye genelindeki bisikletseverleri bir araya getirecek. Kayseri Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Çifçi, her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olacak etkinlikle ilgili olarak, "Sağlıklı yaşamı desteklemek için bu yıl on birincisini gerçekleştireceğimiz Yeşilay Bisiklet Turu’nda Şehrimizde hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Tüm bisikletseverleri, katılımın her yıl giderek arttığı turumuza bekliyoruz" dedi.