SPOR - 09 Mayıs 2025 Cuma 11:15

Muratpaşa Spor Kulübü’nde görev dağılımı yapıldı

A
A
A
Muratpaşa Spor Kulübü’nde görev dağılımı yapıldı

Antalya Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni sezon için belirlenen yönetim kurulunun görev dağılımı gerçekleşti.


Buz hokeyi, voleybol, basketbol, squash, güreş, futbol, yüzme, kickboks, cimnastik, tenis, drone ve e-spor olmak üzere 12 branşta faaliyetlerini sürdüren Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu belirlenen görevleri paylaştı. Özcan Yılmaz, yeniden Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Başkan yardımcılıklarına Murat Şimşek ve Burcu Mehtap Zaman seçilirken, Erdal Özçivi ise kulüp koordinatörü oldu.


2025 yılına, Gazipaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde kazandığı altın kemerle giriş yapan ve ardından 26. Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde de altın kemerin sahibi olan Başpehlivan Orhan Okulu’nun bulunduğu güreş branşının sorumlu üyesi ise Yusuf Emrah Erdoğdu ve Adnan Tezgel oldu. Baş antrenörlüğünü Kemal Yılmaz’ın üstlendiği Muratpaşa Belediyespor güreş takımında, bu sezon Orhan Okulu’nun yanı sıra Furkan Durmuş Altın ve Kürşat Şevki Korkmaz da yer alıyor.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Fatih’te beslenmediği iddia edilen 2 aylık bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili 4 tutuklama Fatih’te 3 gün beslenmediği iddia edilen 2 aylık bebeğin ölümü üzerine gözaltına alınan anne, baba, anneanne ve dede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay 30 Aralık’ta Fatih’te meydana gelmişti. İddiaya göre dini nikahlı Y.Y. ve B.Y.’nin 5 Kasım’da dünyaya gelen bebekleri 30 Aralık 2025 tarihinde hayatını kaybetmişti. Anne Y.Y.’nin bebeğinin hareketsiz durduğunu fark etmesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine haber vermişti. Yapılan ilk incelemelerde bebeğin 5 Kasım 2025’te İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya geldiği belirlenmişti. 7 Kasım’da ise 3 kilo 200 gram ağırlığında taburcu edilen bebeğin, hayatını kaybettiği gün yaklaşık 2 kiloya düştüğü ve karın bölgesinde içe çökme olduğu tespit edilmişti. Anne Y.Y.’nin evde dini nikahlı eşi B.Y., annesi A.Y. ve Y.E.Y ile beraber yaşadığı, bebeğin saat 08.00 sıralarında öldüğü ancak ambulansın 12 saat sonra arandığı öğrenilmişti. 19 yaşındaki Y.Y.’nin çelişkili ifade vermesi üzerine, annenin bebeği 3 gün beslemediğini söylediği öğrenildi. Soruşturma kapsamında Y.Y., B.Y. ile aynı evde yaşayan anneanne A.Y. ve dede Y.E.Y. "kasten öldürme" suçundan gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri biten 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından anne Y.Y., baba B.Y, anneanne A.Y. ve dede Y.E.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili ’kasten öldürme’ suçundan başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.