YEREL HABERLER - 08 Aralık 2016 Perşembe 11:44

Tütüncü’ye öğretmeninden sürpriz

A
A
A
Tütüncü’ye öğretmeninden sürpriz

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sınıf arkadaşlarının yer aldığı albüm ile ziyaretine gelen öğretmeninin sürprizi karşısında duygulandı.
Antalya İmam Hatip Lisesi 3-İ sınıfının fen bilgisi ve sınıf öğretmeni olan İsmail Akbaş, 1992-1993 eğitim sezonundaki öğrencisi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Öğretmeni Akbaş ile uzun süre sohbet eden Tütüncü, anılarını tazeledi. Başkan Tütüncü, öğretmeni Akbaş’ın kendisi ve sınıf arkadaşlarının yer aldığı fotoğraf albümü hediyesiyle duygu dakikalar yaşadı

Tütüncü benden 10 aldı
Tütüncü’yü çok çalışkan, büyüklerine karşı saygılı, mantıklı çözümler üreten bir öğrencisi olarak hatırladığını anlatan Akbaş, “Fen bilgisi dersinde sorduğum bir ödevi, 48 kişilik sınıfta tek bilen Tütüncü idi” dedi. Makaraya bağlı kabinde kendinizi yukarı çekip çekilemeyeceği sorusunu tek bilenin Tütüncü olduğunu belirten Akbaş, “Cevabı sabit makaralarda yoldan ve kuvvetten kazanç yoktur, sadece iş kolaylığı vardır. Dolayısıyla kendinizi çekemezsiniz şeklinde cevap vermişti. Bu sorudan dolayı benden 10 almıştı” diye konuştu.
Ziyaretin sonrasında Tütüncü de, öğretmenine Asım Köksal’ın ‘Peygamberler Tarihi’ adlı kitabını hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir