GENEL - 29 Ekim 2017 Pazar 12:03

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

A
A
A
AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı müsebetiyle mesaj yayınladı.

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı müsebetiyle mesaj yayınladı.


Başkan Vural mesajında "Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yılı olan 2023´e emin adımlarla ilerlerken, bugün de ilk günkü heyecanla 94.yılını büyük bir mutluluk ve sevinçle kutluyor, millet olarak haklı gururu hep beraber yaşıyoruz. Milletin iradesini ön plana çıkaran Cumhuriyetin İlanı şanlı tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. İkinci Kurtuluş Mücadelemizi verdiğimiz 15 Temmuz günü bir kez daha tüm dünya şahit oldu ki; küresel bir güç haline gelen ülkemizi bölme gayretinde olanlar birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızı köreltmek isteyen şer güçler hiçbir zaman muvaffak olamayacaklardır. Güçlü bir Türkiye ile birlikte güçlü bir demokrasi ve aklını kiraya vermeyen, soran-sorgulayan, araştırıp okuyan bir gençlik sayesinde çok daha önemli başarılara imza atılacak ve dünya konjonktüründe daha çok söz sahibi olunacaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anarken milletimizin ve tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı´nı en içten dileklerimle kutlarım." dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk