GENEL - 16 Mart 2018 Cuma 15:17

Didim’de kurumların işbirliği sonuç verdi

A
A
A
Didim’de kurumların işbirliği sonuç verdi

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi esnaflarının sorunlarıyla ilgili düzenlenen toplantıda Didim Belediye Başkanı A.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi esnaflarının sorunlarıyla ilgili düzenlenen toplantıda Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a iletilen caddenin ışıklandırılma sorunu kısa sürede çözüme kavuşturuldu.


Didim’de geçtiğimiz günlerce Cumhuriyet Caddesinin ışıklandırılmasıyla ilgili olarak dile getirilen sorun çözüme kavuştu. Son yapılan esnfa toplantısında caddenin ışıklandırılması sorununun en kısa sürede tamamlayıp yetiştireceklerini belirten Başkan Atabay, birim amirlerine konuyla ilgili talimat vererek hafta sonuna kadar çalışmanın tamamlanacağı sözünü vermişti. Didim belediyesi ekipleri yaklaşık 2 km’lik Cumhuriyet Caddesinin aydınlatılmasıyla ilgili çalışma yaparak kısa sürede çalışmalar tamamlanırken, Cadde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.


Yıllardır dile getirilen sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulması sebebiyle Cumhuriyet Caddesi esnafları Didim Belediyesine teşekkür ederken, Başkan Atabay’a iletilen diğer sorunlarında kısa sürede çözülmesini beklediklerini ifade etti.


Cadde esnafları ayrıca Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve yönetim kuruluna da sorunların çözümü noktasında gösterdiği ilgi ve alakaya da teşekkür edip, Oda yönetimini bundan sonraki çalışmalarında aynı duyarlılığı göstereceğine inandıklarını ifade ettiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.