YEREL HABERLER - 03 Şubat 2016 Çarşamba 19:27

Engellilerden Kaymakam Okur'a Teşekkür Plaketi

A
A
A
Engellilerden Kaymakam Okur'a Teşekkür Plaketi

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği(NAZENDER) yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’a Hükümet Konağı’na yapılan engelli asansörü dolaysıyla teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.
Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği’nde (NAZENDER) geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçim sonucunda başkanlığa seçilen Ahmet Ünlü ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Tayfun Yazıcı, Ömer Elçin, Muhammet Gürkan ve Zübeyde Demir Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’u makamında ziyaret etti. Ziyarette NAZENDER Başkanı Ahmet Ünlü Kaymakam Mehmet Okur’a Hükümet Konağı’na yapılan engelli asansörü dolaysıyla teşekkür plaketi sunarak çiçek takdim etti. Ziyaret sırasında engellilerin sorunlarını Kaymakam Okur’a anlatan NAZENDER Başkanı Ahmet Ünlü, yeni yönetimle birlikte engellilerin sorunlarına çare olacaklarını söyledi. Başkan Ünlü, “NAZENDER olarak amacımız engellilerin aslında engelli olmadığı bilincini, önce bizlerin, çevremizin ve toplumun kabullenmesi ve engelsiz bir dünyada sesimizin daha gür çıkmasını sağlamaktır. Derneğimizi geliştirmek ve aktifliğini sürekli kılmak amacıyla dernek başkanlığına aday oldum. Amacımız aktivitelerimizi artırmak ve derneğimizi Türkiye çapında standartlara ulaştırmaktır. Nazilli’de 3 bine yakın engelli var. Bunların bazıları evinden çıkamıyor. Biz bu engelli kardeşlerimize ulaşmak, onları topluma kazandırmak içinde çalışacağız” dedi.
“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK”
Hükümet Konağı’na yaptırdıkları engelli asansörünün önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceğini söyleyen Kaymakam Mehmet Okur, “Hükümet Konağı’na gelen hem engelli hem de yaşlı vatandaşlarımız bu asansörü kullanabilecek. Yapılan bu asansörün engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hayatını belli noktada kolaylaştıracağını umut ediyoruz. Engellilerin sorunlarına çözüm bulmak zorundayız. Engellilerin de tüm insanlar gibi yaşamda eşit hakları var" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir