YEREL HABERLER - 15 Ocak 2012 Pazar 12:48

TAŞKÖPRÜLÜ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

A
A
A
TAŞKÖPRÜLÜ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 6 yıldır Kinck-Boks sporu ile uğraşan Semih Mutlu ve Emre Yılmaz Türkiye Kinck-Boks Federasyonu’nun organize ettiği Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.
5-10 Mart tarihleri arasında Kırşehir’de gerçekleştirilecek olan Büyükler Türkiye Kinck-Boks Şampiyonası’na katılacak olan Lider Spor Kulübü Kinck-boks sporcusu Semih Mutlu, şampiyonaya 1 yıldır hazırlandığını, şampiyonada derece elde etmek için elinden geleni yapacağını ifade etti. 6 yıldır Kinck-Boks sporuyla uğraşan ve birçok derece elde eden Semih Mutlu şampiyona ile ilgili, "6 Yıldır Kinck-Boks yapıyorum ve 1 senedir şampiyonaya hazırlanıyorum. İnanıyorum ki şampiyonada derece elde edeceğim. Bana ve
sporcu arkadaşlarıma teknik konuda desteğini esirgemeyen bizimle birlikte mücadele veren antrenör’üm Abdullah Kuşçu’ya teşekkür ederim" dedi.
Kırşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Kinck-Boks Şampiyonası’na iddialı hazırlandıklarını ifade eden Taşköprü Lider Spor takımı sporcuları Semih Mutlu ve Emre Yılmaz hazırlık çalışmalarını ortaklaşa sürdürdüklerini ve birbirlerinin eksiklerini görerek bu konuda kendilerini geliştirdiklerini belirttiler.
Genç Sporcular Semih Mutlu ve Emre Yılmaz, "Maddi ve Manevi desteklerinden dolayı Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.
Lider Spor Kulübü Kinck-Boks Antrenörü Abdullah Kuşçu ise hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Şampiyonaya günde çift antrenmanla hazırlanıyoruz. Şampiyona’ya katılacak 2 sporcumuzla birlikte yaptığımız çalışmalar bize umut veriyor inanıyorum ki bu arkadaşlarımız en azından derece elde ederek ilçemize dönecektir tabi ki arzumuz Şampiyon olmaları dualarımız onlarla" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir