ASAYİŞ - 03 Aralık 2017 Pazar 12:50

Batman merkezli FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

A
A
A
Batman merkezli FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde Batman ve Ankara’da gerçekleştirilen operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde Batman ve Ankara’da gerçekleştirilen operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı. Şahıslardan 2’si tutuklandı.


Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen ve terör örgütünün gizli haberleşme programı olan ‘ByLock’ kullanan şüpheli şahıslar Batman ve Ankara illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk şüpheli şahıslardan 2’si ‘Silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan tutuklanmış, 2 şüpheli şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulanmıştır” denildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir