- 09 Mart 2018 Cuma 11:30

Batmanlı ailenin feryadı Bursa’dan duyuldu

A
A
A
Batmanlı ailenin feryadı Bursa’dan duyuldu

Batman’da İhlas Haber Ajansı (İHA) aracılığıyla seslerini duyuran ve okumak isteyen 4 çocukları bulunan engelli aileye bir yardım eli de Bursa’dan uzatıldı.

Batman’da İhlas Haber Ajansı (İHA) aracılığıyla seslerini duyuran ve okumak isteyen 4 çocukları bulunan engelli aileye bir yardım eli de Bursa’dan uzatıldı. Bursalı hayırsever İşadamı Mehmet Fındıkkaya, aileye yardım etti.


Batman’da okumak isteyen engelli Abdullah ve Saliha Aksu çiftinin 4 çocuğunun çığlığı yetkililerinin ardından hayırseverleri de harekete geçirdi. İHA aracılığıyla seslerini duyuran aileye kamu kurumlarının ardından Bursa’dan da yardım eli uzatıldı. Hayırsever İşadamı Mehmet Fındıkkaya aileye yardımda bulundu. İHA’nın haberi üzerine haberdar olduğu mağdur aileye yardım yapma kararı aldığını belirten Fındıkkaya, telefonla konuştuğu Şehmus Aksu’nun gözyaşı dökmesi karşısında duygulanarak, Aksu’yu üzülmemesi konusunda teselli etti ve elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.



“Geleceğin kardelenleri olacağız”


Yardım nedeniyle mutlu olduklarını belirten engelli çiftin 8’inci sınıf öğrencisi çocukları Şehmus Aksu, “Batman Valisi, Batman Belediye Başkan Vekili ve Aile Sosyal İl Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Benim akan gözyaşlarım üzüntü gözyaşları değil artık mutluluk gözyaşları olacak. Bursa’dan hayırsever Mehmet Fındıkkaya bize bir miktar para gönderdi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Mehmet Fındıkkaya gibi duyarlı insanlar sayesinde benim gibi çocuklar büyüyüp geleceğin kardelenleri olacak” dedi.


Kendilerine sahip çıkan ve yardımda bulunan devlet yetkililerine ve İşadamı Mehmet Fındıkkaya’ya dua eden Saliha Aksu ise, “Bize yardım eli uzatan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah işlerini rast getirsin” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir