YEREL HABERLER - 27 Şubat 2013 Çarşamba 15:58

KARS BELEDİYE BAŞKANI NEVZAT BOZKUŞ, İHLAS HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENVER ÖREN İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

A
A
A
KARS BELEDİYE BAŞKANI NEVZAT BOZKUŞ, İHLAS HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENVER ÖREN İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Ören`in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Başkan Bozkuş, yayımladığı mesajında, Enver Ören`in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.
Başkan Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında; ``Türkiye Gazetesi`nin kurucusu ve İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören`in vefatından derin üzüntü duydum. Büyük fedakarlıklarla kurduğu gazeteyi büyütürken, manevi dünyasından taviz vermeyen Enver Ören, milli ve manevi değerleri her zaman önde tutmuştur. Öyle ki, şirketlerinde çalıştırdığı binlerce kişi için Enver Ören, patron değil `Abi` olmuştur. Bu yönüyle, sadece İhlas Ailesi`nin değil, kendisini tanıyan herkesin gönlünü kazanmıştır`` dedi.
Bozkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
``Dr. Enver Ören, kurduğu Türkiye Gazetesi yayın anlayışı ile Türkiye`deki yayıncılığa farklı bir bakış açısı getirmiştir. Türkiye Gazetesi, Ören`in kişiliğinin bir yansıması olarak ülke menfaatlerini önde tutmuş ve her zaman sağduyunun sesi olmuştur. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet etsin. Bu vesileyle başta Türkiye Gazetesi ve TGRT Televizyonu olmak üzere tüm İhlas Ailesi`ne ve Türk Basını`na başsağlığı diliyorum``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir