ASAYİŞ - 27 Nisan 2024 Cumartesi 11:05

Bitlis’te uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı

A
A
A
Bitlis’te uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bitlis ve Güroymak Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Batman, Van ve ilimizde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 16 Nisan 2024 ve 23 Nisan 2024 tarihlerinde yapılan özel harekât timleri destekli operasyonlar neticesinde 12 şüpheli yakalanmış, yakalanan şüphelilerden 11’i çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Bahse konu şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde 2 kilo 700 gram esrar, 135 gram metamfetamin, 9 gram eroin maddesi, 3 adet uyuşturucu hap, 2 adet tüfek ve 25 adet fişek ele geçirilmiştir. Uyuşturucu madde imalatı, kaçakçılığı ve kullanımına karşı yürütülen kararlı mücadelemiz devam edecektir” denildi.



Bitlis’te uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Gazipaşa-Alanya Havalimanında pist temizleme çalışmaları başladı Antalya’da bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda inişinin ardından lastiği patlayan uçak bakımı için aprona alındı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını belirterek, uçağın kırılan ön tekerleğinin yenisinin takıldığını ifade etti. Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda bugün saat 10.40’ta Almanya’nın Köln şehrinden gelen, 188 yolcu ve 8 mürettebatın olduğu Corendon Havayollarına ait yolcu uçağının inişinin ardından lastiği patlamıştı. İniş sorunsuz tamamlanırken, uçaktaki yolcular tahliye edilmişti. Uçağın lastiği ve cantı hasar görürken, uçak aprona alındı. “Saat 22.00 itibariyle havalimanınız uçuşlara açılacak” Bugün akşam saatlerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TAV ve Corendon Havayolları’na ait ekipler, Gazipaşa Alanya Havalimanına gelerek incelemeye başladı. Gazipaşa Kaymakamı Altun, İHA’ya yaptığı özel açıklamada, şunları söyledi: “Hem bakanlık hem de diğer ekipler gelerek gerekli incelemelerde bulundular. Havalimanı pistinde iniş ve kalkışlara engel herhangi bir sorun olmadığı belirlendi. Ekiplerin incelemelerinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa İtfaiye ekipleri ve havalimanı ekipleri pistte temizlik çalışmalarına başladılar. Pistin kenarına çekilen uçağın kırılan ön tekerleği de ekipler tarafından yenisi takılıyor. İnşallah saat 22.00 itibariyle havalimanınız uçuşlara açılacak. Şu an itibariyle hiçbir sorun yok.”