POLİTİKA - 12 Mart 2017 Pazar 16:44

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin:

A
A
A
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin:

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Hollanda hükümetinin Türk bakanların vatandaşlarla buluşmasını ve diplomatik temsilciliklere ulaşmasını engellemesine ilişkin, “Güçlü, büyük Türkiye’nin hızlı adımlarla dünya platformunda ilerlemesinin önüne geçmek için yapılan hamleler bunlar.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Hollanda hükümetinin Türk bakanların vatandaşlarla buluşmasını ve diplomatik temsilciliklere ulaşmasını engellemesine ilişkin, “Güçlü, büyük Türkiye’nin hızlı adımlarla dünya platformunda ilerlemesinin önüne geçmek için yapılan hamleler bunlar. Küçük, basit, siyasi hamleler” dedi.

“Biz duruşumuzu koruyarak, demokratik ve hukuk alanında her türlü imkanı seferber ederek, bunların bu yaptığının hesabını ödeteceğiz onlara. Bunu yakın zamanda da vatandaşımız görecek. Güçlü, büyük Türkiye’nin hızlı adımlarla Dünya platformunda ilerlemesinin önüne geçmek için yapılan hamleler bunlar. Küçük, basit, siyasi hamleler. Hollanda’da, Almanya’da, Avusturya’da, Fransa’da ve İtalya’da önümüzdeki sonbaharda birtakım seçimler olacak. Kendi içlerindeki siyasete Türkiye’yi, Türk insanının manevi değerlerini alet ederek, bir faşist yöntemle şu ana kadar yaptıkları ortada.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir