ASAYİŞ - 16 Kasım 2017 Perşembe 11:42

Tıra arkadan çarpan otomobil sürücüsü öldü

A
A
A
Tıra arkadan çarpan otomobil sürücüsü öldü

Bolu’da, TEM Otoyol üzerinde seyir halindeyken tıra arkadan çarpan otomobil sürücüsü Muhammet Enes Kıran isimli vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Bolu’da, TEM Otoyol üzerinde seyir halindeyken tıra arkadan çarpan otomobil sürücüsü Muhammet Enes Kıran isimli vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti.


Kaza, dün gece saatlerinde TEM Otoyolu Köroğlu Park Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan 81 AE 121 plakalı otomobil sürücüsü Muhammet Enes Kıran, aynı istikamette giden Ali D. yönetimindeki BA 011-L plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada, tırın dorsenin altına giren ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muhammet Enes Kıran olay yerinde yaşamını yitirdi.


Otomobil sürücüsü olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı otomobilden çıkarılarak Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı.


Tır sürücüsü Ali D. ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Trafik kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlandıktan sonra, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla tekrar normale döndü.


Polisi kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.