ASAYİŞ - 22 Eylül 2018 Cumartesi 11:38

2 gündür aranan yaşlı adam ormanda bitkin halde bulundu

A
A
A
2 gündür aranan yaşlı adam ormanda bitkin halde bulundu

Bursa’nın Keles ilçesinde 2 gün önce kaybolan 76 yaşındaki adam ormanlık alanda kurtarma ekiplerince bitkin vaziyette bulundu.

Bursa’nın Keles ilçesinde 2 gün önce kaybolan 76 yaşındaki adam ormanlık alanda kurtarma ekiplerince bitkin vaziyette bulundu.


Olay, Keles ilçesi Yağcılar Köyü’nde 2 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ahmet Bayhan (76) önceki gün oğlu ile birlikte tarlaya gitti. Oğlu, yaşlı adamı tarlaya bıraktıktan sonra kendi bahçesine gitti. Bir daha kendisinden haber alınamayan Ahmet Bayhan, akşam saatlerine kadar eve dönmeyince önceki gece saatlerinde arama çalışmaları başlatıldı.


İlk etapta yaşlı adam için seferber olan köylüler kendi imkanları ile bulamayınca arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen JAK, AFAD, AKUT, YAK, ANKA arama kurtarma ekipleri Alzheimer hastası Ahmet Bayhan’ı bulmak için arama çalışması başlattı. Yaklaşık 48 saattir kayıp olan yaşlı adamın arama çalışmalarına köylüler de katılırken, ekipler sabah saatlerinde yaşlı adamı Haydar Hamamı Bölgesi’nde baygın halde buldu. Jandarma ekiplerince hastaneye kaldırılan yaşlı adamın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken ailesi ekiplere minnettar olduklarını belirterek teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti” Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, 3-0 mağlup oldukları Göztepe maçının ardından, “Sonuçta 6 hafta öncesinden Süper Lig’e çıkmayı garantilemiştik. Bu süreci de birçoğumuz ilk defa tecrübe ediyoruz. Gurur verici bir süreç ama zorluklarını da yaşadık. Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti” dedi. Eyüpspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında sahasında karşılaştığı Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu. Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, karşılaşmanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Psikolojik olarak ligi erken bitirdikleri için maçın kendileri adına daha zor geçtiğine değinen Yavaş, “İki takım da hedefine ulaşmış, başarılı bir sezon geçirmiş, tartışılmaz şekilde iyi performansla bu haftaya geldi. Bu maç da bizim açımızdan daha zor bir maçtı. Sonuçta 6 hafta öncesinden Süper Lig’e çıkmayı garantilemiştik. Bu süreci de birçoğumuz ilk defa tecrübe ediyoruz. Gurur verici bir süreç ama zorluklarını da yaşadık. Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti. Ama bu maça kadar oyuncularımız ciddi oynayarak, taktik disipline uyarak verdiğimiz görevleri gayet iyi yerine getirdi. Bu maç özelindeyse açıkçası iyi başlayamadık. Göztepe daha üstün oynayan taraftı. Yine de maçı dengeleyebilirdik ama bir savunma hatasından gol yedik. Ardından kırmızı kart aldıktan sonra maç bizim için daha zor bir hale geldi. 10 kişi kaldıktan sonra sahada pek varlık gösteremedik. Sonuç olarak Erzurum’da 1 puan alırsak 1.’liği garantileyeceğiz. Kendimize şimdi de hedef olarak bunu belirledik. Göztepe de hak ederek hedefine ulaştı. Çok iyi bir ekipleri, çok iyi bir teknik adamları var. Onları hem bu maç özelinde hem de ligde hedeflerine ulaştıkları için tekrardan tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.