YEREL HABERLER - 02 Şubat 2013 Cumartesi 17:16

MİNİKLERİN SEVGİLİSİ PEPE BURSALI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

A
A
A
MİNİKLERİN SEVGİLİSİ PEPE BURSALI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

TRT Çocuk ekranlarında her gün izleyicisiyle buluşan ve kısa sürede miniklerin sevgilisi haline gelen Pepee, Merinos AKKM`de Bursalı çocuklarla buluştu.
Yarı yıl tatilinde Türkiye turnesine çıkan sevimli karakter Pepee, Merinos AKKM Osmangazi Salonu`nda miniklerle bir araya geldi. 3-6 yaş grubunu aşıp herkesin sevgilisi haline gelen Pepee`nin gösterisine her yaştan Bursalı ilgi gösterdi. TRT Çocuk ekranlarında çocuklarla buluşan ve söylediği şarkılarla çocukların sevgilisi olan çizgi film kahramanı Pepee, sahnede en sevilen şarkılarını miniklerle beraber söyledi. Bursalı çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan Pepee, şarkılarının yanı sıra eğlendirici ve öğretici oyunlar da sergiledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş’ın konuğu MKE Ankaragücü Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, yarın 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Geride kalan 32 haftada 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi alan siyah-beyazlılar, 48 puanla 4. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 8 galibiyet, 13 beraberlik, 11 mağlubiyetle topladığı 37 puanla 13. sırada yer alıyor. Takım Serdar Topraktepe’ye emanet Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1’lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti. 5 maçtır galibiyete hasret Siyah-beyazlılar, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda. Söz konusu süreçte sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, Başakşehir ile Samsunspor’la da 1-1 berabere kaldı. Kara Kartal, son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı. Sakatların son durumu Siyah-beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak. 4 oyuncu sınırda Beşiktaş’ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.