YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 18:32

MHP NEVŞEHİR İL BAŞKANINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

A
A
A
MHP NEVŞEHİR İL BAŞKANINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

MHP İl Başkanlığı görevine atanan Av. Serkan Bedirhanoğlu bugün ilk kez basın toplantısı düzenleyerek partilileri birlik ve beraberliğe davet etti.
MHP İl Başkanı Av.Serkan Bedirhanoğlu düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi.’’ Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nevşehir İl Başkanlığı’na atanmış olmamdan dolayı burada bir araya geldik. Bilindi üzere Sayın Kararmaz ve yönetim kurulu MHP İl Yönetimi olarak görevlerinden istifa etmişlerdir. Kendilerine daha önce yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Boşalan İl Başkanlığı görevi sonrasın Sayın Genel Başkanımız tarafından il yönetimini oluşturmak için görevlendirildik. Milliyetçi hareketin bir neferi olmanın bana ve yönetimime yüklediği sorumluluğun bilinciyle var gücümüzle bu büyük camiaya hizmet etmeye çalışacağımızdan herkes emin olmalıdır. Şimdi geçmişin tüm birikimlerini zenginleştirip hedefe ulaşma zamanıdır. İnanıyoruz ki gelecek nesillerimize haksızlığın,adaletsizliğin,yolsuzluğun, hırsızlığın, yoksulluğun olmadığı, değil ihanetin gaflet ve delaletin bile ayak izlerine rastlanmayacak, mutlu ve müferreh bir milliyetçi hareket iktidarı hazırlama zamanıdır. Hedefimiz iktidara tam yol ilerlemek aynı zamanda milletimizin ve hemşerilerimizin artan problemlerine çözüm bulmaktır.
Nevşehir MHP İl Başkanı olarak daha önceden teşkilatlarımızda görev almış ağabey ve kardeşlerime sesleniyorum.Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Bu vatan,bu millet,bu bayrak için hassasiyetlerimiz devam ediyorsa şimdi geri durma zamanı değildir. Hepinizi birlik ve beraber olmaya davet ediyorum’’diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir