YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 10:14

İZMİR SİVASLILAR DERNEОİ`NDEN SİVAS BELEDİYESİNE ÖVGÜ

A
A
A
İZMİR SİVASLILAR DERNEОİ`NDEN SİVAS BELEDİYESİNE ÖVGÜ

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Şahin, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp`ün çalışmalarını İzmir`den fark ettiklerini belirterek, ``Başkan Ürgüp İzmir`de yaşayan Sivaslıların gönlünde taht kurmuştur`` dedi.
4 Eylül Belediyespor`un hafta sonu oynadığı Menemen Belediyespor maçında İzmir`de yaşayan Sivaslılar takımı yalnız bırakmadı. Menemen Belediyespor müsabakası öncesinde Sivaslı Yiğidolar ve bazı Sivaslı dernek mensupları 4 Eylül Belediyespor`u kaldığı otelde ziyaret ederek teknik heyete ve futbolculara moral verdiler.
İzmir Sivaslılar Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Necati Şahin ve yönetimi, İzmir Büyük Birlik Partisi teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Topsakal, İzmir`de yaşayan Sivaslı Yiğidolar Mehmet Yazıcı, Ali Yoksul, Metin Yoksul ve Murat Toprak, 4 Eylül Belediyespor`a gurbette yaşayan Sivaslılar olarak takımın başarısı için her zaman desteğe hazır olduklarını söylediler.
Şahin, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp`ün İzmir`e geldiğinde her zaman derneğe uğraması ve hal hatır sorması sebebiyle memnuniyetini belirterek, ``Başkanımız Ürgüp Sivas`a yapmış olduğu yeni çalışmalarla İzmir`de yaşayan Sivaslıların gönlünde taht Kurmuştur. Biz dışarıda yaşayan Yiğidolar olarak çok fark ediyoruz Sivas çok değişti. Şu iki üç yıldır bunun mimarı da Sayın Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp`tür`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir