YEREL HABERLER - 07 Şubat 2016 Pazar 13:17

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

A
A
A
AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile AK Parti Çorum İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan Çorum’a geldi.
Turgut Özal İş Merkezi’nde parti teşkilatları ile bir araya gelen Turan ve Erdoğan, AK Parti’nin yeni dönemdeki hedefleri, bundan sonra izlenecek yol haritası hakkında partililerle görüş alışverişinde bulundular.
Toplantıya AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili İlksen Ceritoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve partililer katıldı.
“YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 2001 yılından itibaren AK Parti kadrolarının başta kurucu genel başkanları Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde yeni bir çağın, yeni bir yüzyılın, yeni bir Türkiye’nin inşası için gece gündüz çalıştığını söyledi.
Parti çalışmaları hakkında da bilgi veren Bekiroğlu, engelli bireylerle daha iyi iletişim kurabilmek için düzenledikleri işaret dili kursunun yarın başlayacağını ve kursun herkese açık olduğunu dile getirdi.
Şu anki parlamenter sistemin tıkanma noktasında olduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Türkiye için artık en anlamlı ve geçerli sistem başkanlık sistemidir. Biz bunu savunuyoruz. Başkanlık sistemiyle siyasi ve ekonomik istikrar sağlanacak. Türkiye’de kuvvetler ayrılığı ilkesinin keskin şekilde uygulandığı bir döneme geçmeliyiz. Teşkilatlar olarak da bu konuda üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi.
Türkiye’nin tüm mazlumların, umudu, sesi ve onların yanında olan tek millet haline geldiğini dile getiren Bekiroğlu, parti teşkilatları olarak hem mültecilere hem de Bayırbucak Türkmenlerine ellerinden gelen katkıyı sunam edeceklerinin altını çizdi.
“ÇORUM, AK PARTİNİN KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEK”
AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum’un AK Parti’nin kalesi olmaya devam edeceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığı döneminde teşkilatlar ve bürokrasi ile uğraşılmamasını istediğini dile getiren milletvekili Uslu, “Cumhurbaşkanımız bunların partiye yararı olmadığını, sadece ayrılık, fitne fesat olarak bize döneceğini söyledi. Teşkilatlara kim layık görüldüyse, kimin nasibinde varsa o gelir oturur, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, milletvekilliği nasip işidir. Bize düşen verilen görevi en iyi şekilde yapmaktır. Neticeye de rıza gösteririz. Sivil toplum örgütleri ve teşkilatlarla uğraşmak bizim görevimiz değil. O zaman bir enerjimizi buralara harcamış oluruz. Birlikte daha güçlü olmak isterken birbirimizle uğraşarak eteğinden çekiştirerek yanlış yapmış oluruz. Aramıza tefrika sokulmasına da fırsat veririz. Bundan uzak durmak zorundayız. Birbirimizle uğraşırsak başımız beladan kurtulmaz” dedi.
Makamların gelip geçici olduğuna dikkat çeken Uslu, partililerden birbirlerine karşı tevazu sahibi olmalarını istedi. Teşkilatları dedikodudan ve kibirden uzak durmaları içinde uyaran Uslu, “Birbirimizi küçümseyerek böbürlenmek bize yakışmaz. Üslubumuza da dikkat etmek zorundayız. Cumhurbaşkanımızın sözü unutulmamalıdır bizim davamız fani şahsiyetler değil, baki hakikatler davasıdır” diye konuştu.
AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ise, tüm Türkiye genelindeki teşkilatlarda olduğu gibi Çorum teşkilatında da özverili şekilde çalışmalara imza atıldığını belirterek teşekkür etti.
AK Parti kurulduğundan bu tarafa Çorum’un her zaman destek verdiğini hatırlatan Turan, “Sizler de bu desteklerde partimiz için gece gündüz çalıştınız. Bizler de teşkilatlarımıza her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Her zaman sizlerin yanınızdayız” ifadelerini kullandı.
Parti çalışmaları kapsamında Çorum’a gelen AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile Çorum İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan İskilip ve Osmancık teşkilatları ve esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ziyaretlerde esnaflara bol kazanç dileyen Turan ve Erdoğan esnaflardan gelen talepleri de dinledi.
Çorum’daki teşkilat çalışmalarının ardında Turan ve Erdoğan, Amasya’ya geçerek parti teşkilatını ziyaret ettiler. AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve partililerle bir araya geldi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başkan Ali Tombaş’a yoğun ilgi Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan yeni hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi için yürütülen faaliyetleri yakından takip eden Başkan Ali Tombaş, diğer yandan da toplumun her kesiminden tebrik için gelen misafirleri kabul ediyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Toplumun her kesiminden tebrik için gelen misafirleri ilgiyle karşılayan Başkan Ali Tombaş, halihazırda devam eden çalışmaları ve yeni projelerin hayata geçirilmesi süreçlerini de titizlikle takip ediyor. “Gönlümüz de kapımız da herkese açık” Başkan Ali Tombaş’a tebrik ziyaretleri de büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Siyasetin önde gelen isimleri, kurum yöneticileri, iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler, kültür-sanat ve spor camiasından tanınan simalar, kanaat önderleri, muhtarlar, vatandaşlar Başkan Ali Tombaş’ı ziyaret ediyor. Her bir misafirini kapıda karşılayıp ilgiyle ağırlayan Başkan Ali Tombaş, “Belediyemiz, her bir vatandaşımızın evi. Gönlümüz de kapımız da her zaman ve herkese açık. Hayırlı olsun temennileri ve nazik ziyaretleri için her bir vatandaşıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Başkan çalışmaları hızlandırdı Başkan Yardımcıları ve Müdürlerle düzenli olarak Koordinasyon Toplantıları’nı gerçekleştiren Başkan Ali Tombaş çalışmaları da yakından takip ediyor. Bir yandan sahadaki çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Ali Tombaş, yeni projelerin de hazırlık süreçleriyle ilgileniyor. Yeni eser ve hizmetleri bir an önce vatandaşlarla buluşturmak istediğini vurgulayan Başkan Ali Tombaş, “Sultanbeyli’mize yeni eser ve hizmetler kazandırmak için özenle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halihazırda devam eden faaliyetlerin bir an önce tamamlanması, yeni projelerin de hızla hayata geçirilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü, yeni eser ve hizmetlerimizi bir an önce vatandaşlarımızın istifadesine sunmak istiyoruz. Sultanbeyli’mizin her alanda daha da kalkınması, gelişmesi ve marka değerinin yükselmesi temel hedefimiz. Bu temel hedef doğrultusunda, vatandaşlarımızın da talep, beklenti ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Adana Sevgilisini bırakmak için arkadaşının otomobilini aldı, motosikletliyi öldürdü Adana’da sevgilisini eve bırakmak için arkadaşının otomobilini habersiz alıp yola çıkan genç, direksiyon hakimiyetini kaybedip önce motosiklete ardından da 3 otomobile çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, ifadesinde “Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım” diyen şüpheli tutuklandı. Edinilen bilgiye göre kaza, 21 Nisan’da saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki kavşakta meydana geldi. Üniversite öğrencisi İzzet Sefa R. (21), sevgilisi Bahar T. (20) ve diğer arkadaşlarıyla bir mekanda buluşup, içki içti. Bir süre sonra Bahar T. eve gitmesi gerektiğini söyleyince, sevgilisi İzzet Sefa R. ile birlikte masadan kalktı. İzzet Sefa R., buluştuğu arkadaşlarından Ezgi M.’nin 01 BBB 83 plakalı otomobilini habersiz bir şekilde alıp, mekandan ayrıldı. Sürücü İzzet Sefa R., kavşakta ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip önce motosikletli Ziyad S.’ye (33), ardından da 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Ziyad S., başını asfalta vurarak ağır yaralandı. Şüpheli İzzet Sefa R. ise otomobili ve sevgilisini bırakıp, yaya olarak kaçtı. Diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Ziyad S. ile otomobil sürücülerinden Yakup Yaşar T. (33) Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ziyad S., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polisin bilgisine başvurduğu Bahar T., İzzet Sefa R.’nin alkollü olduğunu öne sürdü. Olayla ilgili çalışma başlatan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, İzzet Sefa R.’yi yakaladı. Polis merkezine götürülen İzzet Sefa R. ifadesinde, “Kız arkadaşımı bırakmak için mekandaki valeden anahtarı aldım. Bahar’ın aracı aldığımızı söylediğini düşündüm. Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım. Pişmanım” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İzzet Sefa R., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.