YEREL HABERLER - 11 Eylül 2015 Cuma 16:57

Bayat'ta Terör Zirvesi

A
A
A
Bayat'ta Terör Zirvesi

Son günlerde artan terör olayları üzerine Çorum’un Bayat ilçesindeki kanaat önderleri bir araya gelerek sağ duyu çağrısında bulundu.
Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü öncülüğüne düzenlenen toplantıya meclis üyeleri, siyasi partilerin başkanları, muhtar ve ilçenin önde gelenleri katıldı. Son zamanlarda Türkiye genelinde yaşanan terör olayları ve peş peşe gelen şehit haberleri herkesin yüreğine ateş düşürürken, yurt genelinde vatandaşlar teröre lanet yürüyüşleri düzenleyerek tepkilerinin dile getirildiği toplantıda bazı il ve ilçelerde protestoların tehlikeli boyutlara ulaştığı, halkı kutuplara ayırmak için çeşitli provokasyonların olabildiğine vurgu yapıldı.
Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, hain saldırılar sonucu şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyerek, “Böyle acılar rabbim bir daha yaşatmasın. Hepimiz çok üzgünüz. Bize düşen görev hain emeller peşinde koşanlara fırsat vermemektir. Rabbim şehit ailelerimize de sabır versin. Teröre karşı bir ve beraber olacağız. Kardeşliğimizi kimseye bozdurmayacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir