YEREL HABERLER - 18 Kasım 2015 Çarşamba 18:28

Çorm TSO Ve Finansbank Arasında Protokol

A
A
A
Çorm TSO Ve Finansbank Arasında Protokol

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Finansbank, e-finansa ait e-fatura ve Finansbank’a ait e-kredi hizmetlerini, üyelerine avantajlarla sunmak amacıyla protokol imzaladı.
İmza törenine Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik, Yönetim Kurulu Sayman Üye Aykut Kolağası, E-Finans Satış Müdürü Burak Acarbay ve Finansbank A.Ş. Çorum Çarşı Şube Müdürü Serap Bayram katıldı.
E-Finans Satış Müdürü Burak Acarbay imza töreninin ardından e-fatura ve e-defter sunumu ile bilgilendirme yaparak katılımcıların sorularını cevapladı.
Anlaşma kapsamında üyelerin, e-finans’ın hoşgeldin kampanyası ile 1 Ocak 2016’ya kadar e-finans müşterisi olduğu takdirde e-fatura hizmetinden 6 ay ücretsiz olarak yararlanacağı ve Finansbank’tan bir yıl boyunca özel faiz oranları ile e-fatura teminatlı kredi (e-kredi) kullanma avantajına sahip olacakları belirtildi.
E-krediden yaralanmak isteyen işletmelerin, protokolde belirtilen koşullara uyması istenecek ve kampanyadan, 1 Ocak 2016 tarihine kadar başvurarak, E-Finans’tan ilk defa hizmet almaya başlayacak Çorum Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri yararlanabilecek. Detaylı bilgiye ise, www.ctso.org.tr, www.efinans.com.tr ve www.finansbank.com.tr internet sayfalarından ulaşılabileceği belirtildi.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, “Bu protokolden birçok üyemizin istifade edeceği kanaatindeyiz. Çorum TSO ile Finansbank arasında imzalanan bu protokol, üyelerimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir