YEREL HABERLER - 03 Şubat 2013 Pazar 16:34

BURHANİYE`DE ALT YAPI SEFERBERLİОİ

A
A
A
BURHANİYE`DE ALT YAPI SEFERBERLİОİ

Balıkesir`in Burhaniye ilçesinde, belediye ekipleri, şehrin her kesiminde çalışma yaparken, altyapı sorunlarının büyük oranda çözüldüğü bildirildi. Ekipler, birçok yerde aynı anda yol yapımı ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra çok sayıda projenin yapımını hız kesmeden devam ettirirken, Başkan Akova, her gün yapılan işleri yakından takip ediyor.
İlçenin alt yapı ve yol çalışmaları devam ederken, birer birer yeni projeler de devreye sokuluyor. Ekipler dur durak bilmeden çalışırken Başkan Akova da, yapılan işlerin bizzat kendisi takip ediyor. Burhaniye`nin gelişmesine ve bilhassa çevre düzenine önem veren Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova her sabah görevine yapılan işleri takip ederek başlıyor. Şu anda devam eden yol ve alt yapı çalışmaları ile meydan düzenlenmesi devam ederken İskele Mahallesinde menfez ve köprü çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Fikret Akova`da, ilçenin her mahallesinde yürütülen işleri, yanına mühendis ve teknikerleri alarak yerinde incelerken başlanılan işlerin kısa sürede bitirilmesi konusunda direktifler veriyor.
İlçede altyapı seferberliği yürüttüklerin anlatan Belediye Başkanı Fikret Akova, ``Burhaniye`nin her yerinde alt yapı sorunlarını çözdük ve çözmeye devam ediyoruz. Bir plan dâhilinde yürütülen yol yapım ve alt yapı çalışmaları devam ederken çevreye de büyük önem veriyoruz. Yolları yenilerken alt yapıyı unutmuyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm yolların alt yapılarını yenilerken eskimiş ve yıpranmış su ve kanalizasyon hatlarını da yeniledik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışıyoruz. Şehircilik bakımından belediyelerin yapması gereken bu rutin işleri aksama olmadan devam ettirirken Burhaniye`nin gelişmesi ve değerlenmesi açısında da birçok projeyi aynı anda yürütüyoruz. Açılışını yaptığımız ve Burhaniye`nin çehresini değiştirerek geliştiğini ve büyüdüğünü gösterdiğimiz birçok projeyi gerçekleştirdik. Şu anda yeni bir mezbaha yapımına başladık. Eski mezbahayı yıkarak yerine Avrupa standartlarına uygun il bazında bir mezbaha yapımına başlıyoruz. Ayrıca 8 Eylül Çarşısının yapımına devam edilirken en kısa süre içinde açılışını gerçekleştirerek ilçe ekonomisini canlandırmak istiyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir