ASAYİŞ - 22 Mayıs 2017 Pazartesi 11:14

Denizli’de karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga: 17 gözaltı

A
A
A
Denizli’de karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga: 17 gözaltı

Denizli’nin Çivril ilçesinde karşıt görüşlü üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Denizli’nin Çivril ilçesinde karşıt görüşlü üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Gece olaylara müdahale eden polis ekipleri, kavgaya karışan 17 kişiyi gözaltına aldı.


Edinilen bilgilere göre, Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulunda okuyan karşıt görüşlü öğrenciler arasında bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma büyüyerek taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 6 öğrenci yaralanırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Destek amaçlı jandarma ekipleri de olay yerine gönderildi. Polis ekipleri, kavganın daha fazla büyümesini engelleyerek kalabalığı dağıttı. Yaralılar ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesi Acil Servisini kaldırıldı.


Olayla ilgili çalışma yürüten polis ekipleri, 17 kişiyi gözaltına aldı. Kavgaya karıştıkları ileri sürülen öğrenciler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki üç tane kritik maç var. Artı bir kupa maçı var. Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız" dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Karagümrük, deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kafkas, "Oyuna kötü başladık. Zaten hemen akabinde başlar başlamaz bir gol yedik. Oyun dengelemeye çalıştık ama oyunu çok ufak bir bölümünde ilk devre dengeler gibi olduk. Geldiğim günden beri ilk devre hiç bize yakışmayan iyi bir oyun olmadı. Özellikle pres konusunda ciddi sıkıntılar yaşadık, çok çalışmamıza rağmen maalesef bugün istediğimizi yapamadık. İkinci devreye oyuna müdahalelerle, oyuncu değişiklikleriyle oyun istediğim gibi olmadı ama öne geçtik. Fakat çok kısa süre içerisinde yediğimiz gol bizi yine sıkıntıya soktu. Oyunun kontrolü zaman zaman bizde oldu. Zaman zaman Kayserispor’da oldu. Aslında iki takım da kazanabilecek pozisyonları yakaladı. Biz çok pozisyon veren bir takım değildik ama bugün itibarıyla verdik. Böyle zor bir deplasmanda Kayserispor gibi iyi bir takımdan, iyi oyunculardan kurulu bir takımdan bir puan aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki üç tane kritik maç var. Artı bir kupa maçı var. Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız. Kayserispor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.
İstanbul Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti” Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, 3-0 mağlup oldukları Göztepe maçının ardından, “Sonuçta 6 hafta öncesinden Süper Lig’e çıkmayı garantilemiştik. Bu süreci de birçoğumuz ilk defa tecrübe ediyoruz. Gurur verici bir süreç ama zorluklarını da yaşadık. Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti” dedi. Eyüpspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında sahasında karşılaştığı Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu. Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, karşılaşmanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Psikolojik olarak ligi erken bitirdikleri için maçın kendileri adına daha zor geçtiğine değinen Yavaş, “İki takım da hedefine ulaşmış, başarılı bir sezon geçirmiş, tartışılmaz şekilde iyi performansla bu haftaya geldi. Bu maç da bizim açımızdan daha zor bir maçtı. Sonuçta 6 hafta öncesinden Süper Lig’e çıkmayı garantilemiştik. Bu süreci de birçoğumuz ilk defa tecrübe ediyoruz. Gurur verici bir süreç ama zorluklarını da yaşadık. Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti. Ama bu maça kadar oyuncularımız ciddi oynayarak, taktik disipline uyarak verdiğimiz görevleri gayet iyi yerine getirdi. Bu maç özelindeyse açıkçası iyi başlayamadık. Göztepe daha üstün oynayan taraftı. Yine de maçı dengeleyebilirdik ama bir savunma hatasından gol yedik. Ardından kırmızı kart aldıktan sonra maç bizim için daha zor bir hale geldi. 10 kişi kaldıktan sonra sahada pek varlık gösteremedik. Sonuç olarak Erzurum’da 1 puan alırsak 1.’liği garantileyeceğiz. Kendimize şimdi de hedef olarak bunu belirledik. Göztepe de hak ederek hedefine ulaştı. Çok iyi bir ekipleri, çok iyi bir teknik adamları var. Onları hem bu maç özelinde hem de ligde hedeflerine ulaştıkları için tekrardan tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.