GENEL - 02 Kasım 2017 Perşembe 12:44

Kaymakam Dülgeroğlu okulları inceledi

A
A
A
Kaymakam Dülgeroğlu okulları inceledi

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, okulları inceleyerek, şehit ailesini ziyaret etti.

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, okulları inceleyerek, şehit ailesini ziyaret etti.


Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık, Emniyet Amiri Abdullah Çullu, Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Amil Yatçı ile birlikte köy okullarını inceledi. Hamzalı Çöl Canaydın İlköğretim ve Hamzalı İlkokulunu ziyaret eden Dülgeroğlu, bir araya geldiği öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerin sorun ve taleplerini de dinleyen Dülgeroğlu, ihtiyaçlara imkanlar ölçüsünde cevap vereceklerini ifade etti. Belediye tarafından okulda başlatılan halı saha ve yemekhane çalışmalarını da denetleyen Dülgeroğlu, not aldığı eksikliklerin kısa sürede giderileceğini belirtti.


Dülgeroğlu, “Kulp’a bağlı okullara yapılacak çalışmaları kapsayan işleri 2 milyon 822 bin 560 TL’ye ihale ettik. İhale edilen bu çalışmalar kapsamında 11 okula yemekhane, 10 okula halı saha yapımı ve 13 okula ait tadilat çalışmalarını başlatıp 7 ay içerisinde tamamlayacağız. Ayrıca ilçe merkezinde inşa ettiğimiz kültür merkezimiz açılışa hazır hale geldi. Kültür merkezimizde bulunan cep sineması, konferans salonu ve kurslardan köylerimizde ki çocuklarımızın, vatandaşlarımızın yararlanmasını sağlamak için iki servis aracını görevlendirdik” dedi.


Dülgeroğlu, daha sonra Hamzalı Mahallesi’nde ikamet eden bir şehit ailesini ziyaret etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir