YEREL HABERLER - 16 Şubat 2013 Cumartesi 11:42

KIRKLARELİ`NİN ATICILIKTAKİ BAŞARISI

A
A
A
KIRKLARELİ`NİN ATICILIKTAKİ BAŞARISI

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 4-9 Şubat tarihleri arasında Antalya"da düzenlenen Havalı Silahlar Müsabakasında Kırklareli sporcular Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti.
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı adına yarışan Yıldız Bayan Takımı Beste Özkaya, İrem Tepeli, Yonca Yılmaz Türkiye ikinciliği kazanırken, Yıldız Erkek Takımı Doğukan Oduncu, Abdullah Alkış ve Mustafa Gazioğlu Türkiye üçüncülüğünü kazandı.
Sporcuların antrenörü Özgür Lüleciler, 32 takım arasından Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek; ``Yapılan müsabakalarda alınan iyi derecelerden ötürü mutluyuz. Bundan sonraki müsabakalara ara vermeden, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürerek başarı çıtamızı daha da yükselmeyi hedefliyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir