YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 15:27

MHP YENİ YÖNETİMİNİ BASINA TANITTI

A
A
A
MHP YENİ YÖNETİMİNİ BASINA TANITTI

MHP Gaziantep İl Teşkilatı, yeni yönetim kurulunu tanıtmak için basın toplantısı düzenledi.
MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, yeni yönetim kurulu ile çok sayıda basın mensubu ve partililer katıldı. MHP İl Başkanlık görevine seçilen Mehmet Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, "Partimiz seçimden sonra ara vermişti. Genel merkezimiz benim başkanlığımda yeniden bir görevlendirme yapmıştır. Arkadaşlarımla birlikte bu tarihten itibaren Gaziantep İl Yönetim Kurulu görevini almış bulunuyoruz. İl yönetimini arkadaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Yönetimin devletimize, milletimize ve
ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevini laiğiyle yapanlar görevine devam edecek. Görevini aksatanlar ise görevi hemen devredecekler. MHP’ye yeni yönetimle birlikte değişik partilerden birçok kişi katıldı. Bundan sonraki süreçte iktidar olmak için çalışacağız. İlimiz ve Türkiye için güzel çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Partimize katılan ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Yeni yönetim kurulunu açıklayan Yıldırım, "MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Başkan Yardımcıları M. Sefer Geçit, Sermet Atay, Mehmet Doğan, Mehmet Deveci ve Gökhan Yılmaz, İl Sekreteri İzzettin Şahin, İl Muhasibi Hakan Doğru, İl Muhasip Yardımcıları Mehmet Çopuroğlu ile Tahsin Tiryaki" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir