POLİTİKA - 23 Ekim 2017 Pazartesi 13:29

Cihan Ünal AK Parti İlçe Başkanı oldu

A
A
A
Cihan Ünal AK Parti İlçe Başkanı oldu

AK Parti Gümüşova 6.

AK Parti Gümüşova 6.Olağan İlçe Kongresinde eski ilçe başkanı Necmi Kurt’un yerine eski Gençlik Kolları Başkanı Cihan Ünal tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa seçildi.


AK Parti Düzce ilçe teşkilat kongreleri Gümüşova’da yapılan seçimle sona erdi. Gümüşova ilçesinde yapılan kongrede mevcut başkan Necmi Kurt’un yerine aday gösterilen Gençlik Kolları Başkanı Cihan Ünal, AK Parti Gümüşova İlçe Teşkilatının yeni başkanı oldu.


Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongrelere yönelik bir sinevizyon gösterisi ve Erdoğan’ın tebrik mesajını içeren video izletildi. Kongrenin açılış konuşmasını görevinden ayrılan Necmi Kurt yaptı.


Ardından Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, belediye faaliyetlerini anlatarak seçilecek olan yeni yönetime başarılar diledi. AK Parti 23. Dönem Milletvekili Celal Erbay da teşkilata seslenerek bir ve birlik olma çağrısında bulundu.


AK Parti Gümüşova 6.Olağan İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, geçtiğimiz hafta il ve ilçe müftülerine nikah kıyma yetkisi veren Nüfus Hizmetleri Kanunu’ndaki değişikliğin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Düzenlemenin Nüfus Kanunu’nda olduğunun altını çizen Keşir, “Öyle kıyametler koparıldı öyle tezviratlar koparıldı ki sanki nikahın şekli değişiyor. Biz Türk Medeni Kanunu’nda bir düzenleme yapmadık. Nikahın şekli, usulü ve yaşıyla ilgili hiçbir düzenleme yapmadık. Laiklik ilkesi çerçevesinde onlar aynen korunuyor” dedi.


Gümüşova 6.Olağan Kongresinde teşkilata seslenen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Dedikodu üreten, bir arkadaşımıza bir şey söyleyen, ‘Senin hakkında şu bu böyle dedi’ diyen arkadaşları çağıracağız. Diyeceğiz ki ‘Sen şöyle demişsin gel bakayım’ diye soracağız. Bu şekilde partinin altında içimize birileri pimi çekilmiş bombayı bırakıyor. Siz onu iyi niyetli zannediyorsunuz. Bir baktığınız zaman hepinize zarar veriyor” dedi.


İstişarelerle kendi dönemlerinde problem olmadığını söyleyen Keskin, “Nefsi davranmayacağız. Dedikodu yapmayacağız. Çünkü bizim böyle bir haddimiz yok. Bu partide hepimiz tartışılabiliriz. Bir tek kişi var tartışılmayacak oda Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bunun haricinde hiç kimsenin tartışılmaz bir tarafı yok. Dava adamı dedikodu yapmaz. Dava adamı yok arkadaşlarına sahip çıkar.” ifadelerini kullandı.


Kongrede faaliyet raporu ve gelir gider tablosu ibra edildi. Ardından da delegeler seçime giderek oylarını kullandı. Oyların sayılmasının ardından Cihan Ünal, AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu “Sağlığın Ritmi” konser verdi. Tamamı sağlık çalışanlarından oluşturulan müzik grubunun bu yıl 2.’sini gerçekleştirdikleri konser Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konsere katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, emeği geçenlere teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının görevlerini büyük özveri ve fedakarlıkla yaptıklarını, ertelenemeyecek tek görevin sağlık olduğunu vurguladı. Vali Çelik, "Sağlık çalışanlarımızın müzikle ilgilenmesi bizleri memnun etmiştir. Devletimiz vatandaşlarımıza birçok alanda kamu hizmeti sunuyor. Güvenlik, eğitim, sağlık hizmeti sunuyor. Baktığımız zaman gerçekten sağlık hizmetinin bu hizmetler içerisinde çok farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Sağlık hizmetleri diğer hizmetlerden farklı olarak ertelenebilir, ötelenebilir bir hizmet değildir. Bu anlamda da ilimizde sağlık hizmeti sunmaya çalışan 4 bin 750’den fazla var. Ben hepsine Teşekkür ediyorum" dedi. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan’a devredecek olan Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çekinkaya ise konserde duygusal bir veda konuşması yaptı. Başhekim Çetinkaya katılan davetlilere teşekkür ettiği konuşmasında, "Tamamı sağlıkçılardan oluşan müzik grubumuzun içinde sağlık çalışanlarımız var. Belki detone olacaklar, belki yanlış notaya basacaklar ama eğlenecekler, eğlendirmeye çalışacaklar. Buna ihtiyacımız var çünkü bizler 24 saat çalışan insanlarız, dolayısıyla sağlık çalışanlarının eğlenmek de hakkı diye düşünüyorum. Bugün benim başhekimliğimin son günü. Tüm sorumlularıma, çalışma personellerime çok teşekkür ediyorum. Kırdıklarım olabilir. Özür diliyorum, bana hakkınızı helal edin. Benim size hakkım helal olsun. Böyle muhteşem bir ekibin önünde yapabilecek şey sadece saygıyla eğilmek olur" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından solist, koro üyeleri ve orkestranın sağlık çalışanlarından oluştuğu müzik grubu katılımcılara konser verdi. Sağlıkçıların sahnede gösterdikleri performans katılımcılar tarafından büyük büyük beğeni topladı.