ASAYİŞ - 07 Mayıs 2024 Salı 20:50

Otomobil ile tarım aracı çarpıştı; 2 yaralı

A
A
A
Otomobil ile tarım aracı çarpıştı; 2 yaralı

Akçakoca İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında patpat tabir edilen tarım aracı ile otomobil çarpıştı. Otomobil şarampole uçarken kazada 2 kişi yaralandı.


Kaza, Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Kirazlı Köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Patpat tabir edilen tarım aracı ile otomobil Kirazlı Köyü girişinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yoldan çıktı. Trafik kazasında V.Ç.(56) ve H.E.(21) yaralandı. Kazayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırdı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Otomobil ile tarım aracı çarpıştı; 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için Kurban Bağış Kampanyası başlattı. İslami usullere göre, hijyenik ortamda kesilecek kurbanlar ihtiyaç sahiplerine kavurma yapılarak ulaştırılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kurban bağışında bulunmak isteyen Manisalılarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir dayanışma örneği sergilediği bu kampanya ile birlikte, vekaleti alınan bağışçıların kurban kesim işlemleri de yine bizzat Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından takip edilecek. Kesimler belediyenin belirlediği mezbahalarda İslami usullere ve hijyen kurallarına uygun yapılacak; temizlenen etler veteriner onay belgeli olacak şekilde belediyenin aşevine teslim edilecek. Bayramın 1’inci gününden itibaren kesilmeye başlanan etler daha sonra kavurma yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak. "Kurban paylaştıkça güzel" Hayırseverlerin kurban bağışlarını Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini belirten Başkan Ferdi Zeyrek; “Kurban bağışları, toplumsal dayanışmanın önemli bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Bu çağrımıza cevap veren hayırseverlerimiz, ihtiyaç sahiplerine belediyemiz aracılığıyla yardım eli uzatabilecek. ‘Kurban Paylaştıkça Güzel’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, toplumsal dayanışmanın da güçlenmesine katkı sunacağız. Bir yandan manevi sorumluluğumuzu yerine getirirken, diğer yandan da toplumsal görevimizi yapmış olacağız. Gelin, bu bayram sofralar sizin bağışlarınızla kurulsun.”dedi. Öte yandan, bağış yapmak isteyen hayırseverler, 444 99 45 irtibat numarasını arayarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçebilecek.
İstanbul A Milli Kadın Futbol Takımı, Erzincan’da hazırlıklarını sürdürdü 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, 31 Mayıs’ta Erzincan’da, 4 Haziran’da Bakü’de oynayacağı Azerbaycan maçlarının çalışmalarını Erzincan’da sürdürdü. A Milli Kadın Futbol Takımı, Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda yaptığı idmanda dinamik ısınmanın ardından pas çalışması, geriden oyun kurma ve savunmadan hücuma geçiş çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, A Milli Kadın Futbol Takımı’nın idmanını ziyaret etti. Oyuncular ve teknik heyete başarı dileyen Aydoğdu, ardından takımla birlikte fotoğraf çektirdi. Erzincan Gençler Gücü Kadın Futbol Takımı da idman öncesi hayran oldukları oyuncularla bir araya geldi. Başkan Bülent Sarıkaya, teknik heyete çiçek verdi. Ay-yıldızlılar, 31 Mayıs Cuma günü Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda Azerbaycan ile saat 20.00’de karşılaşacak. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası tarafından kadroya davet edilen oyuncular şu şekilde: Kaleciler: Selda Akgöz (Ankara BŞB. Fomget G.S.K), Fatma Şahin (Beylerbeyi Spor Kulübü), Gamze Nur Yaman (Galatasaray A.Ş.), Göknur Güleryüz (Fenerbahçe Petrol Ofisi) Defans: Sejde Aylin Abrahammson (Club Brugge), Didem Karagenç (Beşiktaş), Ümran Özev (Ankara BŞB. Fomget G.S.K), Büşra Kuru (SC Sand 1946), Dilara Deli (Sporting Charleroi), Eda Karataş (Galatasaray A.Ş.), Narin Yakut (Wulfz Fatih Karagümrük), İlayda Civelek, İlayda Cansu Kara (Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı) Orta saha: Ebru Topçu (Galatasaray A.Ş.), Derya Arhan (Beylerbeyi Spor Kulübü), Meryem Cennet Çal, Busem Şeker, Ece Türkoğlu (Fenerbahçe Petrol Ofisi), Başak İçinözbebek (Ankara BŞB. Fomget G.S.K), Miray Cin (MSV Duisburg), Birgül Sadıkoğlu (UD Tenerife), Elif Keskin (Beşiktaş) Forvet: Arzu Karabulut (Galatasaray), Yağmur Uraz, Zeynep Kerimoğlu (Fenerbahçe Petrol Ofisi), Kader Hançar (Fatih Vatan Spor)