DÜNYA - 12 Şubat 2013 Salı 17:44

SANİCA BORU ELAZIОSPOR`DA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

A
A
A
SANİCA BORU ELAZIОSPOR`DA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Sanica Boru Elazığspor, bu hafta deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçı hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Yılmaz Vural, kartlara çok dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, zor maçların kendilerini beklediğini söyledi.
Takımda çok önemli sorun bulunmadığını belirten Yılmaz Vural, Bülent Aydın ve Mustafa`nın dışında sarı kartlı oyuncu olmadığını söyledi. Vural, "Bundan sonra kartlara çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü, çok önemli bir döneme giriyoruz. Zor maçlar bizi bekliyor. Antalya maçı sonrası ilk altının içinde olanlar değil onun aşağısında olanlarla karşılaşma yapacağız. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçından alacağımız puanlarla bu sıkıntılı dönemi geçelim. Fiziksel sıkıntılarımız var. Oyuncularımız maalesef oyuncularımız bunu giderecek. Performanslarının daha yukarı çıkmasını beklediğimiz kardeşlerim var. Camiamız kenetlenmiş durumda. Ben taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Serdar Gürler de, artık Beşiktaş maçını geride bırakıp Bursaspor maçına baktıklarını belirterek, Bursa`yı iyi analiz ettiklerini ifade etti. Gürler, "Bütün Türkiye biliyor bizi. Her zaman kritik maçları kaybediyoruz. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarını alıp 6 puanla kapatmak istiyoruz. Çıkış yapmak istiyoruz inşallah" diye konuştu. Kaleci Ivesa ise Bursa`nın çok iyi takım olduğunu belirterek, iyi oynayıp puan almak istediklerini dile getirdi.
Sanica Boru Elazığspor, yaptığı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarına devam etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir