YEREL HABERLER - 10 Şubat 2015 Salı 15:15

Edirne Belediyesi'nin Ücretsiz Diksiyon Kursları Devam Ediyor

A
A
A
Edirne Belediyesi'nin Ücretsiz Diksiyon Kursları Devam Ediyor

Edirne Belediyesi kültür-sanat-eğitim hizmetleri kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak düzenlenen diksiyon kursları devam ediyor.
Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Eğitim ve Kültür Hizmetleri çerçevesinde 18 yaş üzeri herkese ücretsiz olarak verilen diksiyon kursunun 32. Dönemi tamamlandı. 2005 yılından bu yana 10 yıldır kesintisiz olarak sürdürülerek ve Eğitmenliğini Sabahattin Bostancıoğlu’nun yaptığı diksiyon kurslarına bugüne kadar katılan 900 kişiye, diksiyon sertifikaları verildi.
Edirne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, yeni dönem diksiyon kursların, Salı ve Cuma günleri gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı sınıfta ikişer saatlik derslerle ve 6 hafta 12 gün 24 saatlik ders programıyla, 13 Mart - 24 Nisan 2015 tarihleri arasında devam edeceği bildirildi. Açıklamada, diksiyon kurslarına katılmak isteyenlerin, 16 Şubat- 06 Mart 2015 tarihleri arasında, Fatih Mahallesi İbrahim Ay Caddesi 15. sokakta yer alan Edirne Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Lokali binasına gelerek kayıt yaptırabileceği belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir