ASAYİŞ - 21 Mayıs 2024 Salı 20:16

Kamyon devrildi, sıkışan sürücü ekipler tarafından çıkartıldı

A
A
A
Kamyon devrildi, sıkışan sürücü ekipler tarafından çıkartıldı

Elazığ’da kamyonun devrilmesi sonucu altında kalarak ağır yaralan sürücü, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.


Kaza, Güneykent Mahallesi’nde bulunan bir beton şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon devrildi. Kazada sürücü kamyon içerisinde sıkışarak ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.



Kamyon devrildi, sıkışan sürücü ekipler tarafından çıkartıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Sağlık için pedal çevirdiler Ordu’da 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar sağlıklı yaşam için pedal çevirdi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Tayfun Gürsoy Parkı’nda bir araya gelen bisikletliler, sonrasında sahil boyunca sağlık için pedal çevirdi. “Belirli hastalıkları engellemek için bisiklet kullanımı çok önemli” Ordu İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Dursun Tüzün, bisiklet kullanımının önemine dikkat çekerek, “Ülkeler kovid-19 salgını sonrası tasarruf diyorlar. Bisiklet yıllar önce keşfedilmiş, ekonomiye ve bütçeye en fazla fayda sağlayan bir araç, sağlık açısından ve çevre kirliliğini önlemek için de çok önemli. Şuanda bizim kalp, damar, obezite, kolesterol, tansiyon gibi problemlerin kaynağında hareketsizlik var. Bisiklet de bunun önüne geçmek için en büyük taşıt. Bisiklet kullanırken kalça ve karın kaslarımız hareket ediyor. Bu sporu günlük yaptığımızda tansiyonu düşük tutarak hipertansiyondan, kolesterol düşürerek kolesterolden, kalp ve diğer hastalıklarından bizi koruyor. Ordu ili de bisiklet kullanımı için çok uygun, kilometrelerce bisiklet alanları var” diye konuştu. Etkinliğe katılanlar ise bisiklet kullanımın hem sağlıklı hem de eğlenceli olduğunu, Ordu’nun sahil bandındaki bisiklet yolunun bu spor için çok güzel olduğunu söylediler.