YEREL HABERLER - 09 Nisan 2012 Pazartesi 12:26

DEVREK MİSAK-I MİLLİ İLKÖОRETİM OKULUNDAN KERMES

A
A
A
DEVREK MİSAK-I MİLLİ İLKÖОRETİM OKULUNDAN KERMES

Devrek Misak-ı Milli İlköğretim Okulu tarafından kermes düzenlendi.
Zonguldak`ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Misak-ı Milli İlköğretim Okulu ``Okul Aile Birliğinin`` katkıları ile düzenlenen kermes vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Devrek Baston Sarayında düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma kermesinde Okul Aile Birliği üyeleri tarafından hazırlanan ikramlar davetliler ve protokol tarafından verilen destekle kısa sürede tüketilerek elde edilen gelir ile okula maddi katkı sağlandı.
Düzenlen kermes açılışına; Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, şube müdürleri, okul müdürleri ve daire müdürleri katıldı.
Düzenlenen kermes açılışında konuşan Kaymakam Hüseyin Öner, ``Öncelikle bu organizasyonu hazırlayan arkadaşlarımıza ve okulumuza katkıda bulunmak üzere onlarca çeşit yiyecek ve içecekleri hazırlayan hanım kardeşlerimize emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Okul Aile birliklerinin eğitime çok büyük katkılarını görüyoruz, ilçemiz okullarında kendileri bizim en büyük yardımcılarımız. Emeği geçen arkadaşlarımıza ve okul aile birliği başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum`` dedi.
Programın ardından davetlilere Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan ikramlardan sunum yapıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir