YEREL HABERLER - 10 Nisan 2012 Salı 18:54

İZMİTLİ MUHTARLARDAN POLİS MERKEZİNE ZİYARET

A
A
A
İZMİTLİ MUHTARLARDAN POLİS MERKEZİNE ZİYARET

Saraybahçe Polis Merkezi kapsamında bulunan mahalle muhtarları Polis Haftası nedeniyle Saraybahçe Polis Merkezi`ni ziyaret ederek polis teşkilatını kutladı.
Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle Kocaeli Muhtarlar Derneği öncülüğünde Saraybahçe Polis Merkezi`ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şen, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Demir, Veli Ahmet Mahalle muhtarı Kadir Kızıl, Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin ve Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş ziyarette hazır bulundu.
Mahalle muhtarları adına Başkan Şen, Saraybahçe Polis Merkezi Emniyet Amiri Mücahit Keskin`e çiçek takdim etti. Şen, ``Tüm muhtarlar olarak polis teşkilatımızın ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personelinin bu güzel gününü kutluyoruz. Mahallelerimizde büyük bir oranda asayiş sorunumuz yok. Ancak tarihi ev sahiplerinin eski evlerine sahip çıkmalarını istiyoruz. Eski evlere tinerciler ve kimsesiz insanlar geliyor. Mahalle sakinlerinden şikayet alıyoruz. Emniyet personeline de bu anlamda yardımcı olmalarını bekliyoruz`` dedi. Saraybahçe Polis Merkezi Emniyet Amiri Mücahit Keskin, bu konuda kendilerine düşüen görevi yaptıklarını hatırlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’nın Mudanya ilçesinde H.O.B.A. projesi kapsamında anlamlı yürüyüş Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Mudanya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen H.O.B.A. Projesi kapsamında aile-okul iş birliğini güçlendirmeye yönelik yürüyüş etkinliği düzenlendi. Öğrencilerin sosyal, fiziksel ve duygusal gelişimlerini desteklemeyi amaçlayan etkinlik, Mütareke İlkokulu öncülüğünde gerçekleştirildi. Mütareke İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinden oluşan yürüyüş grubuna Mudanya İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Topal ile Şube Müdürü Mehmet Ali Dursun da eşlik etti. Mütareke Alanı’ndan başlayan yürüyüşe öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik boyunca aileler ve çocuklar birlikte yürüyerek sağlıklı yaşam bilincini pekiştirirken, okul ile aile arasındaki bağların güçlendiği samimi bir ortam oluştu. Yürüyüşle; öğrencilerin aktif yaşam alışkanlığı kazanmaları, ailelerin eğitim sürecine daha etkin katılım sağlamaları ve toplumda hareketli yaşam farkındalığının artırılması hedeflendi. Katılımcıların yüksek motivasyonu ve ilgisi, projenin amacına ulaştığını bir kez daha ortaya koydu. Mudanya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerin çok yönlü gelişimini destekleyen ve aile katılımını esas alan projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, etkinliğe katılan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür etti.