ASAYİŞ - 13 Nisan 2012 Cuma 14:41

VURULMADAN ÖNCE, FATURA YATIRDI

A
A
A
VURULMADAN ÖNCE, FATURA YATIRDI

Esenler`de kimliği belirsiz 3 kişi tarafından basılan kafede ağır yaralanan Süleyman Kamış`ın, vurulmadan önce fatura yatırırkenki görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, dün Kazım Karabekir Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Numara 53`deki Huzur Cafe`de, saat 19.00 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre, kimliği belirsiz 3 kişi, kafeye gelerek içerdekilere bağırmaya başladı. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 3 saldırgan tabancalarını çıkartarak tartıştıkları, Süleyman Kamış, Abdurrahman Baş ve kafenin sahibi Nuri Taştan`a ateş etti. Süleyman Kamış bacaklarından, Abdurrahman Baş kolundan ve karnından, Nuri Taştan da karın boşluğundan yaralandı. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne götürülen Süleyman Kamış ve Abdurrahman Baş ameliyata alınırken, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürülen Nuri Taştan ise, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
Öte yandan bacaklarından ağır yaralanan Süleyman Kamış`ın vurulmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamera görüntülerinde Süleyman Kamış, vurulmadan önce bir bankada fatura yatırırken görüldü.
Görgü şahidi bir kişi, ``Silah sesi duydum, cama çıktım. Ben camdan baktığımda birkaç kişi görünüyordu. Aşağıya indim ondan sonra yoğunlaştı burası`` dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir