ASAYİŞ - 17 Nisan 2012 Salı 10:25

YASAK AŞK CİNAYETİNE 17 YIL HAPİS

A
A
A
YASAK AŞK CİNAYETİNE 17 YIL HAPİS

Bursa`da, eve aldığı sevgilisini ilaçla uyutup oğlunun yardımıyla öldürdüğü ve cesedini yaktırdığı iddia edilen kadın 17, cinayetle suçlanan oğlu ise 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Delilleri karartmakla suçlanan tutuksuz 2 kişiye ise toplam 2 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde; 43 yaşındaki inşaat işçisi Kılıç Kaygusuz`u "tasarlayarak öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen tutuklu sanık 3 çocuk annesi Vildan Kurnaz (40), "adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen yaşı küçük oğlu M.K. (19), "suç delilerini yok ettikleri" iddiasıyla 5`er yıla kadar hapisleri istenen 18 yaşındaki O.K. ve A.T. (20) son kez hakim karşısına çıktı.
Son sözünde gözyaşlarına boğulan V.K., "Maktul benim sevgilim değildi. Onun yüzünden psikolojim bozuldu. Panik atak hastası oldum. Her zil çaldığında korkuya kapılıyorum. Çok pişmanım" dedi.
"KEŞKE POLİSİ ARASAYDIM"
Kadın sanığın tutuklu olarak yargılanan oğlu M.K. ise son sözünde, "Benim cinayetle hiçbir ilgim yok. Sadece cesedi yaktım. Keşke yapmayıp polise haber verseydim ama çok pişmanım" diye konuştu.
Mahkeme V.K.`ye "haksız tahrik altında tasarlayarak adam öldürmek" suçundan 17 yıl 6 ay, oğlu M.K.`ye ise 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Ayrıca mahkeme, "suç delillerini karartmak" suçundan A.T.`ye 1 yıl 8 ay, O.K.`ye ise 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir