YEREL HABERLER - 17 Nisan 2012 Salı 10:08

ESNAFA HEDİYELİ DAVET

A
A
A
ESNAFA HEDİYELİ DAVET

Fethiye Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenecek konferansa esnafları tek tek ziyaret ederek davet ediyor. Davetiyelerin verildiği ziyarette esnafa kitap hediye ediliyor.
Fethiye`de Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 20 Nisan Cuma günü saat 20.00`de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi`nde İl Müftüsü Hasan Başiş`in vereceği konferans ile başta Hz. Ömer olmak üzere Hz. Ali ve diğer İslam Alimleri`nden İslam Ahlakı`nı anlatan ``˜Onlar Böyleydi` isimli Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahneye koyacağı tiyatro oyunu için Fethiye Müftülüğü Yetkilileri, esnafları gezerek davette bulundu..
Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ``˜kardeşlik ahlakı ve hukuku` konulu konferans ve tiyatro oyununa oldukça büyük ilgi beklenirken, Fethiye İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili`nin gözetiminde hazırlanan programın davetiyeleri bir bir esnaflara dağıtılıyor. Ayrıca Fethiye Müftülüğü Din Görevlileri, davetiyeler ile birlikte Hadislerden oluşan kitapçık da dağıttı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir