YEREL HABERLER - 18 Nisan 2012 Çarşamba 19:53

TİROİD OKULU`NUN ÜÇÜNCÜ TOPLANTISI ÖZEL SANİ KONUKOОLU HASTANESİ`NDE DÜZENLENDİ

A
A
A
TİROİD OKULU`NUN ÜÇÜNCÜ TOPLANTISI ÖZEL SANİ KONUKOОLU HASTANESİ`NDE DÜZENLENDİ

Tiroid Okulu`nun üçüncü toplantısı, Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi`nde gerçekleştirildi.
Toplantı, bir hasta yakınının saldırısı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan anısına saygı duruşuyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Cahit Dinler, katılımcılara ve konuşmacılara hoş geldiniz diyerek, cerrahinin dünü ve bugünü hakkında bilgiler verdi. Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ise, böyle bir organizasyonun hastanesinde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Dr. Yıldırım, Dr. Ersin Arslan`ın cenaze programı dolayısıyla toplantının hızlandırılmış bir şekilde tamamlanacağını belirterek, "Tıp ilminin gelişimi ve paylaşımı için bir araya geldik, tıp camiasının kaybına derin üzüntü duyduk. Sani Konukoğlu Hastanesi olarak hayatını kaybeden doktorumuza Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.
Moderatörlüğünü Prof. Dr. Tarık Terzioğlu`nun yaptığı toplantıya, Prof. Dr. Serdar Tezelman, Prof. Dr. Suna Erkılıç, Prof. Dr. Zeki Çelen, Prof. Dr. Zeynel Beyhan, Prof. Dr. Göktürk Maralcan, Doç. Dr. Ayhan Özkur, Doç Dr. Mehmet Baştemir ve Uzm. Dr. Zülküf Ekşi tartışmacı olarak katıldı.
Toplantıda Endokrin Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Giles Şenyürek ve Doç. Dr. Fatih Tunca tarafından tiroid olgu sunumu ile ameliyathaneden toplantı salonuna video konferans yöntemiyle yayın gerçekleştirilerek katılımcıların soruları yanıtlandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir