DÜNYA - 18 Nisan 2012 Çarşamba 15:44

ORDUSPOR`DA LEVENT YILDIRIM BASINLA TANIŞTI

A
A
A
ORDUSPOR`DA LEVENT YILDIRIM BASINLA TANIŞTI

Spor Toto Süper Lig`de geçen hafta yapılan genel kurulda basın sözcülüğüne getirilen Levent Yıldırım, basın ile tanışma toplantısı düzenledi.
Durugöl Tesisleri`ndeki basın odasında gerçekleşen toplantıda basın camiasının Orduspor`a verdiği destek için teşekkür eden Levent Yıldırım, mor-beyazlı camiayı güzel günlerin beklediğini söyledi. 26 yıl sonra Süper Lig`e çıktıklarını hatırlatan Yıldırım, ``Takdir ederseniz 26 yıl başarıya susadık. Bugün bile başarıya susamış bir şehiriz. Orduspor`u hep başarılarla görmek istiyoruz. Bu takımın buna layık olduğuna inanıyoruz`` dedi.
Yıldırım, Spor Toto Kupası`nda bu hafta karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçına izinli olan Yalçın Ayhan`ın dışında tam kadro hazırlandıklarını, sakatlığı düzelen Stancu`nun düz koşulara başladığını belirterek, ``Şu anda takım olarak herhangi bir sıkıntımız yoktur. Yolumuza devam ediyoruz`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir