YEREL HABERLER - 18 Nisan 2012 Çarşamba 15:49

AK GENÇLİK, BİN GENÇLE BİR ARAYA GELİYOR

A
A
A
AK GENÇLİK, BİN GENÇLE BİR ARAYA GELİYOR

AK Parti İzmir İl Gençlik kolları, kurumsal web sitesinden ve sosyal medya üzerinden, gençlik kolları faaliyetlerinde görev almak isteyen bin gençle bir araya geliyor.
İzmir Gençlik Kolları, sosyal medya ve telefon üzerinden ulaşarak görev almak istediğini belirten yaklaşık bin gence haftalık programları doğrultusunda tanışma toplantıları düzenliyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar`ın da katıldığı toplantıların ilki, AK Parti İzmir İl Başkanlığı`nın tolantı salonunda yapıldı. Toplantıya yaklaşık 150 genç katıldı.
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, "Şenlik havasında yaptığımız kongrenin ardından, İzmirli gençler AK Parti`ye yoğun ilgi gösterdi. Her gün yüzlerce genç arkadaşımız faaliyetlerde yer almak için bizlere ulaşıyor. Kısa sürede bin genç arkadaşımızla omuz omuza verdik" dedi.
Kırkpınar şöyle devam etti: ``Genç kardeşimizi vasıf ve yeteneklerine göre farklı komisyonlarımızda değerlendirerek, çalışmalarımızın büyük bir hız kazanmasını sağladık. Bugün geldiğimiz nokta ise her komisyonumuzun aktif çalışmasıyla, bu noktada İzmir`de ki en büyük Gençlik Hareketi oluşturmak anlamında büyük yol kat ettik. Özellikle kongre sonrasında genç kardeşlerimiz bizim nasıl bir yol izlediğimizi nasıl bir duruş sergilediğimizi çok iyi görme fırsatı yakaladı. Şu an İzmir`de genç kardeşlerimizden `Bende görev almak istiyorum, bende bu güzel oluşumun içinde yer almak istiyorum` şeklinde her gün onlarca telefon ve mail alıyoruz. Bu tabii bizi sevindirdiği gibi üzerimize büyük sorumluluklar da yüklüyor. Biz her hafta programlarımız doğrultusunda bu yeni arkadaşlarımızla tanışma toplantıları düzenleyerek onlarında bu kardeşlik ortamı içerisinde yer alması için elimizden geleni yapıyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir