YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 14:13

İLKÖОRETİM OKULUNDAN BAŞKAN SDEFÇİ`YE PLAKET

A
A
A
İLKÖОRETİM OKULUNDAN BAŞKAN SDEFÇİ`YE PLAKET

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu, Edirne Belediyesi Hamdi Sedefçi`ye okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
Edirne Ticaret Borsası İlköğretim Okulu`nun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği törene, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi`nin yurt dışında olması sebebiyle Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de katıldı.
Edirne Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Ek, yaptığı konuşmada, ``Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi`nin okulumuza ve öğrencilerimize yaptığı katkılardan dolayı ve Edirne Belediyesi olarak, eğitim-öğretim konusunda her zaman yanımızda oldukları için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, törenimize teşrif ederek bizleri onurlandıran Sayın Ertuğrul Tanrıkulu`na da teşekkür ediyorum.`` dedi.
Mustafa Ek, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi`nin plaketini, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu`ya takdim etti.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Başkan Hamdi Sedefçi`nin yurt dışında olması nedeniyle törene katılamadığını belirterek, onun adına teşekkür ettiğini belirtti. Tanrıkulu, ``Edirne Belediyesi olarak, eğitim-öğretime her zaman katkıda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Çocuklarımız, bizlerin geleceği demektir. Belediye olarak, eğitim-öğretime yaptığımız her türlü katkıda, geleceğimize yatırım yaptığımızın bilincindeyiz. Bu nedenle, Belediye olarak her zaman okullarımızın ve öğrencilerimizin yanınızdayız.`` dedi.
Edirne Ticaret Borsası İlköğretim Okulu`nun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği törende, okul öğrencileri şiirler okudu, gösteriler yaptı. Törene katılanlardan büyük alkış alan okul öğrencilerinin gösterilerinin yanı sıra, törende gösteri yapan Edirne Belediyesi Halk oyunları ekibi de büyük beğeni topladı.19,04,2012
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bayburt Bayburt’ta ’Uluslararası Müzeler Günü’ etkinliklerinin açılışı yapıldı Uluslararası Müzeler Günü dolayısıyla Dede Korkut Kent Müzesi konferans salonunda program düzenlendi. Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen açılış programında, müzeler ve müzecilik üzerine konuşmalar yapıldı. Açılış programında konuşan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt’ta bulunan iki müzenin turizme büyük katkı sağladığını ifade ederek, "Biz hep Bayburt nasıl gelişir, Bayburt’un gelişmesi nasıl olabilir diye konuşmalar yapıyoruz. Benim ilk günden beri şahsi kanaatim şudur ki; Bayburt’un gelişmesi kültür ve turizmle olur. Avrupa’da ödüller alan, yüz akı olan 2 müzemiz var. Bu müzelerin daha çok bilinmesini, şehir merkeziyle bağlantısının daha çok sağlanması gerektiğini düşüyorum. Bayburt’a gelen misafirleri bu müzelerimize yönlendirmemiz gerekiyor" dedi. Turizm ve kültür etkinlikleriyle Bayburt’un kalkınacağını belirten Vali Eldivan, programa katılanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri bağlama eşliğinde Bayburt ve çeşitli yörelerden türküler seslendirdiler. Bayburt Dede Korkut Şehir Müzesi’nde düzenlenen program Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile Kenan Yavuz Etnografya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz’un müzecilik hakkındaki sunumları sonrasında sona erdi. Programda Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, kurum müdürleri yer aldı. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler, 21 Mayıs Salı günü saat 13.30’da Bayburt Kalesi’nde uçurtma şenliğiyle devam edecek.