YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 15:24

10. OSB FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

A
A
A
10. OSB FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

10. OSB Futbol Ligi başlıyor.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi`nde bulunan fabrikaların katılımı ile yapılacak 10.OSB Futbol Ligi ile ilgili Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü`nde kura çekimi yapılarak, gruplar ve maç tarihleri belirlendi. OSB Futbol Ligi`ne katılacak firmaların temsilcilerinin katıldığı kura çekimi sonrası Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ve Futbol Tertip Komitesi Başkanı Tanju Beştaş bütün takımlara başarılar dileyerek, "Müsabakaların bu yıl 10`uncusunu yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Maçların her yıl olduğu gibi centilmence ve dostça bir mücadele şeklinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.
Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımların çeyrek finalde karşılaşacağı ve gruplarında üçüncü ve dördüncü sırayı alan takımların iki gruba ayrılarak playout müsabakası oynayacakları belirtildi. 10.OSB Futbol Ligi`nin 15 Mayıs`ta başlayacağı ve Eylül ayında yapılacak final müsabakaları ile sona ereceği açıklandı.
Bu yıl OSB Ligi`nde A Grubu`nda Gökhan Tekstil, Atlas Boya, Aslı Tekstil ve Nesa Tekstil, B Grubu`nda Kocaer Tekstil, Shamrock Boya, Gamateks Tekstil ve Eke Tekstil, C Grubu`nda Ar Döküm, Doksan Dokuma, Meyteks Tekstil ve Dilcan Tekstil, D Grubu`nda ise OSBM, Shamrock Tekstil, 75. Yıl Anadolu Meslek Lisesi ve Mine Kağıt takımları mücadele edecek.