YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 19:01

AYVALIKGÜCÜ`NDE UMUTLAR BAŞKA BAHARA KALDI

A
A
A
AYVALIKGÜCÜ`NDE UMUTLAR BAŞKA BAHARA KALDI

Bölgesel Amatör Ligin 10. Grubunda amansız bir mücadelenin ardından lig Çiğli Belediyespor`un ardından lig ikincisi olarak 3. Lig Terfi Gurubu Karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Ayvalıkgücü Belediyespor, önceki gün Bursa Demirtaş Stadında saat 14.30`da oynanılan karşılaşmada Afyon Emirdağspor`a 1 0 mağlup olarak 3 Lig umutlarını söndürdü.
Eleme usulü oynanılan karşılaşmadan mağlup olarak Ayvalık`a dönen futbolcu ve teknik kadronun son derece üzgün olduğu gözlenirken, kırmızı-beyazlı taraftarlar ile Ayvalıkgücünün tribünlerinin en ateşli topluluğu Ayvalıklı 10`lar ise son 4 yıldır her defasında ligleri üst sırada bitirip, grup elemelerde 3. lig umutlarının sönmesi nedeniyle şanssızlıklarına adeta isyan etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.