YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 20:54

DENİZ TİCARET ODASI`NDAN KUŞADASI BELEDİYESİ`NE YENİ SEZON ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

A
A
A
DENİZ TİCARET ODASI`NDAN KUŞADASI BELEDİYESİ`NE YENİ SEZON ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Geza Dologh, Sezon öncesi Kuşadası Belediyesi`ne nezaket ziyaretinde bulundu. Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Geza Dologh ve beraberindeki heyet, Kuşadası Belediyesi`ni ziyaret ederek, Başkan vekili Murat Saraç ile görüştü.
Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Başkanı Geza Dologh, Yönetim kurulu Başkan Vekili Bülent Onural, İzmir Şube Müdürü Halil Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Can Özgen, Sayman Yusuf Öztürk`ün katıldığı ziyarette Denizcilik sektöründeki genel sorunlar, yeni sahil yönetmeliği, Kuşadası limanı, bölgedeki kruvazier hareketliliği, expo 2020`nin ve Kuşadası kongre merkezinin bölgeye kazandıracakları konuşuldu.
Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı, `` Bugüne kadar Deniz Ticaret Odası olarak yaptığımız çalışmalarda Kuşadası Belediyesini yanımızda gördük.Bu iyi ilişkilerden dolayı Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim`` dedi. Kuşadası Belediye Başkan vekili Murat Saraç ise Geza Dologh ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Deniz Ticaret odasının önderliğinde bölgemizin kruvazier turizminden daha büyük bay almasını sağlayacağından eminim dedi. Hızla gelişen Kuşadası`nda, sorunların ancak kurumların birlikte hareket etmesiyle çözülebileceğini söyledi. Daha sonra eski Kuşadası limanın portresi önünde toplu fotoğraf çekildiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir