YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 11:02

PATNOS`TA ŞİİR DİNLETİSİ

A
A
A
PATNOS`TA ŞİİR DİNLETİSİ

Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından tüm ortaöğretim kurumlarının katılımıyla şiir dinletisi düzenlendi.
Halk Eğitim merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler, fon müzikleri eşliğinde biri birinden güzel şiirlerini okudular. Alparslan Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ebru Demir`in ``Sol Yanım Acıyor Anne `` şiirini okuması salondakilere duygulu anlar yaşattı ve izleyenleri göz yaşına boğdu. Patnos Endüstri ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Enis Karakaya`nın ``Bir Memet Daha ``adlı şiiri salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Daha sonra Patnos YİBO müzik öğretmeni Sinem Güler ve Atatürk İlköğretim Okulu müzik öğretmeni Emrah Sürmeli`nin söyledikleri biri birinden güzel türküler beğeni ile dinlendi. Program sonunda öğrencilerin okudukları şiirler karşısında duygulu anlar yaşayan İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi sahneye çıktı. Kaymakam Niyazi, okunan şiirler karşısında çok duygulandığını ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.``Hasretinden Prangalar Eskittim``, ``Ben Sana Mecburum Bilemezsin``adlı şiirleri okuyan Kaymakam Niyazi salondaki öğrenci .öğretmen ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Programa İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Eskin, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrencilere ve öğretmenlerine katılım belgesi ve hediyelerin verilmesiyle program son buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir