YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 14:25

BAŞKAN SAKALLI, AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI

A
A
A
BAŞKAN SAKALLI, AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda, kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi.
Alaaddin Park Kafede düzenlenen toplantıya AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Erdem, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan`ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Büyük ilgi ile takip edilen programda Odunpazarı Projeleri hakkında bilgi veren Başkan Sakallı, kadınlara yönelik olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla büyük beğeni kazandı.
Düzenlenen programda yaptığı konuşmada; ``Odunpazarı Belediyesi olarak en önemli hedeflerinden birinin, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını, üreten insanlar olmalarını sağlamak ve onların hayat standartlarını iyileştirmek olduğunu belirten Başkan Sakallı, ``Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz OMEK, OKEP, Mikro Kredi, Avrupa Birliği Destek projeleri ile siz değerli kadınlarımıza birçok alanda sosyo - ekonomik özgürlük sunarken, Odunpazarı Belediyesi Kadın Meclisi ve Kadın - Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonumuzla yaşadığınız kentte söz sahibi olmanıza fırsat sunuyoruz`` dedi.
Başkan Sakallı, kadınların içinde olduğu ve sahip çıktığı hiç bir çalışmanın hiç bir projenin başarısız olmadığını vurgulayarak, ``Bizim en önemli hareket noktamız; kendi kültürümüz, geleneklerimiz, birikimlerimiz, halkımızın ve kadınlarımızın çalışkanlığı ve üretme azmidir`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir