YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 18:10

BAŞKAN ERGÜN KUTLU DOОUM HAFTASI ETKİNLİKLERİNE KATILDI

A
A
A
BAŞKAN ERGÜN KUTLU DOОUM HAFTASI ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Mahalle ziyaretleri çerçevesinde İbrahim Çelebi Mahallesi`ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen pilav hayrına katıldı.
Başkan Ergün`e Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, belediye meclis üyeleri, MHP İl Başkan Adayları Tamer Akkal, Ersoy Arslan ile birlikte Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu`da eşlik etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk olarak İbrahim Çelebi Camii`nde hayırsever bir vatandaşın Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği pilav hayrına katıldı. Burada vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Ergün`e mahalle muhtarı Rıza Vurganer`de mahalleye yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İbrahim Çelebi Mahallesi`nin ardından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şeyh Fenari Camii Kutlu Doğum Haftası programına katıldı. Burada da vatandaşların çiçeklerle karşıladığı Başkan Ergün, programa katılan bayanlara gül dağıttı. Kutlama programında Manisa Belediyesi Şehzadeler Mehteri de bir konser verdi. Ayrıca vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Tevfikiye Mahalle Muhtarı Hafiz Çiçek ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi. Bölgede birçok noktada yenileme hizmetlerinin yapıldığını hatırlatan Başkan Ergün, önümüzdeki aylarda diğer eksikliklerin de tamamlanacağını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Karadeniz, okuma-yazma kursiyerlerini ağırladı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, belediye bünyesinde düzenlenen okuma-yazma eğitimi kursiyerleriyle bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri tarafından ilçedeki okuryazarlık oranını artırmak ve vatandaşların kişisel gelişime katkı sunmak için düzenlenen okuma-yazma kursları yoğun ilgiyle devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, düzenlenen kahvaltılı programda kursiyerlerle bir araya geldi. Su Kemeri Sosyal Tesisi’nde düzenlenen programa, Başkan Vekili Karadeniz’in yanı sıra Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, kurumda görev yapan eğitmenler ve 120 kadın kursiyer katıldı. "Emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu görüyoruz" Programda konuşan Karadeniz, "Bugün, burada sadece bir kurs sürecini değil emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu bir arada gördüğümüzü ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizde okuma-yazma konusunda çok önemli projeler hayata geçirildi. Kurslardan ücretsiz ders kitaplarına, eğitime erişimin kolaylaşmasından yetişkinlere yönelik yaygın eğitim politikalarına kadar bu süreç desteklendi. Kendinize kattıklarınız için, gösterdiğiniz gayret için Gaziosmanpaşa adına sizlere teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi.